Enorm vigtig sejr
Avarta–Middelfart_104_200817_BP.jpg

Avarta - Middelbart, fodbold 2. division gruppe 2, 20/8 - 2017. Avarta vandt 3-1. Thiago Pinto Borges

Thiago Borges scorede to mål for Avarta, da de vandt 2-0 over Vejgaard. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Avarta besejrede Vejgaard med 2-0 hjemme i Espelunden. Tre point, et clean sheet, men ikke alt var lige godt for Avarta denne søndag, da Mehmet Coskun lod sig udskifte og senere blev hentet af en ambulance.
Avarta - Vejgaard
2-0
(0-0)

1-0 Thiago Pinto Borges (47')
2-0 Thiago Pinto Borges (57')

228 tilskuere

Grundet lørdagens resultater i 2. division nedrykning var der kun to point, for de grønklædte til nedrykningsstregen, inden dagens opgør mod Vejgaard fra Aalborg.
De jyske spillere kom bedst ud og frygten for et nyt nederlag til holdet fra Espelunden lå i baghovedet, men det ændrede en brasilianer på. Thiago Pinto Borges afgjorde kampen med to mål på ti minutter og sejren var enormt vigtig for hjemmeholdet. 
”Det var en rigtig vigtig sejr, ekstrem vigtigt for os, at vi får de tre point med i dag og jeg er glad for, at jeg i dag kan bidrage til holdet med to mål. Det er selvfølgelig ret dejligt at score, men for mig er det ligegyldigt, hvem der scorer vores mål, bare vi vinder,” fortæller det offensive es fra Avarta, Thiago Pinto Borges. 

Et presset mandskab
Der var stor lettelse at spore i Avartalejren efter dommerens slutfløjt. Det var mere end bare de tre point, for Avarta fik det nødvendige selvtillidsboost, som de har haft brug for. Udover de tre point kan holdet også glæde sig over, at de langt om længe fik holdt modstanderen fra at score, noget der sidst skete den 14. oktober. 
”I dag har vi også de marginaler, vi ikke har haft i de tidligere kampe. Det er rigtig rart med de tre point og ikke mindst, at vi spiller til nul. Det betyder også meget for spillerne,” lyder det fra træner Thomas Westh Hansen. 

Ubehagelig scene
På vej mod slutningen af dagens kamp indtraf en rigtig ubehagelig scene, som alle i Espelunden godt kunne have været foruden.
Avartas venstreback, Mehmet Coskun, måtte bæres fra banen efter et uheld og senere blev spillet stoppet for at en ambulance kunne komme ind på banen. 
”De siger, der ikke er sket noget voldsomt med ham. Der var nogle vejrtrækningsproblemer, men ikke noget hjertemæssigt siger de og det tror og håber jeg selvfølgelig rigtig meget på,” siger Westh Hansen.
Ambulancen forlod Espelunden uden udrykning. 

Kommentarer
Top