Dobbelt tennistæv
WEB_sofie-nielsen_roedovre-tennisklub_001_110116_BP.jpg

Rødovre Tennisklub

Sofie VIndberg Nielsen vandt sin 1. single, da Rødovre tabte 1-5 til Holbæk i 2. division. Foto: Brian Poulsen / arkiv
tennis Det blev til to nederlag på samlet 1:5 til Rødovre Tennis´ divisionshold i weekenden.

Herrernes debut i udendørs 1. division var mod Øresund Tennis, der stillede op på Rødovre Parkvej med to dygtige svenske spillere på plads 1 og 2.

Rødovre var uden deres 1. single, Rasmus Schwarz, der havde vagt på hospitalet og så måtte lillebror Jonas Schwarz agere 1. single. Han var oppe mod den rutinerede Carl Bergmann, som er tidligere ’etter’ på KBs elitedivisionshold.
”Den svenske 1. single besejrede Jonas Schwarz med 1:6, 2:6 i en meget seværdig kamp,” siger formand Poul Lundberg Andreasen. Han fortætter om de øvrige kampe.
”David Dark tabte to gange 6:7 til Stanimir Petrovic, mens Marcin Gosieniecki spillede vores eneste sejr hjem med 6:2, 6:3 mod Christian Vilslev-Rossen. Vores indkaldte reserve Nicholas Pettersson var tæt på mod Nils Trier, men han tabte 5:10 i match tiebreak.”
”Marcin og David Dark tabte 9:11 i 2. doublens match tiebreak, efter de havde haft to matchbolde ved 9:7. Jonas og Nicholas tabte 1. doublen, da Nicholas måtte scratche ved 0:5,” forklarer tennisformanden.

Damerne tabte
Sofie Vindberg Nielsen er nomineret til at blive Årets Idrætstalent i Rødovre 2019 og hun svigtede ikke i 2. division, da hun vandt sin kamp i holdkampen mod Holbæk.
”Men det var ikke nok, da Sofie var alene om at vinde. Aino Rudebeck måtte scratche med en ødelagt akillessene. Det var ærgerligt for Aino, der altid stiller op, når der mangler spillere, men den rolle kan hun ikke indtage de næste otte uger, desværre,” konstaterer Poul Lundberg Andreasen, der mener, at holdkampen var så jævnbyrdig, at den ligeså vel kunne være endt 3-3.