DM-sølv i volleyball
23-RS_Volley_Sølv_3.jpg
RS Rødovre/Ishøj pigerne, der fik sølv til DM i Odense. Foto: Privat
Volleyball RS Rødovre/Ishøj U14-piger spillede sig suverænt i DM-finalen, men der blev de besejret efter en seværdig finale.

U14 pige konstellationen mellem Rødovre Statsskoles Volleyball Klub og Ishøj har været en resultatmæssig succes i denne sæson. Derfor var der også store forventninger til RS Rødovre/Ishøj, da der i weekenden blev spillet om DM i Odense.
”Det gik rigtig godt til DM,” siger formand for Rødovre Statsskoles Volleyball Klub, Peder Toftgård, som fortsætter om volleyballpigernes DM.
”Pigerne gik lørdag ubesejret gennem puljekampene, da devandt puljen med fire sejre.Det betød, at pigerne kvalificerede sig direkte til semifinalerne søndag, hvor modstanderen var Lyngby/Gladsaxe, som blev besejret 2-0 i sæt.”
”Herefter var det finaletid, hvor modstanderen var de evige rivaler fra Farum/Holte. Vores piger begik for mange uprovokerede fejl i 1. sæt, som blev tabt 21-25. I andet sæt var RS Rødovre/Ishøj bagud 4-14, men pigerne viste god moral og fik vendt sættet til 25-19,” fortæller Toftgård, som fortsætter om det afgørende sæt.
”Kræfterne slap op i 3. sæt, som Farum Holte vandt 15-7 og dermed fortjent kampen 2-1 i sæt.”
”RS Rødovre/Ishøj var det eneste hold, der gennem turneringen tog sæt fra Farum/Holte og det var således velfortjent, at det var disse to hold, der tog guld og sølv. Bronzemedaljen gik til Lyngby/Gladsaxe.”
Juliet Garn Adamsen, billedet herunder, fra RS Rødovre blev udtaget til DMs Dream Team.Kommentarer
Top