Bænken ved tyren
IMG_3732.jpg
Johnny Juul fra Birkmosevej er ikke tilfreds med, at en kommunal bænk ved rådhuspladsen vender mod Rødovre Parkvej. Foto: Red.
læserbrev Åbenbart var der en eller anden i kommunen, der syntes at Vej & Park har for lidt at lave.

Ihvertfald er der da lavet noget af det mest tåbelige man kan forestille sig; Bænken ved Tyren på Rødovre Parkvej, hvor man kunne sidde og kigge på det grønne anlæg ved Tyren, er nu vendt om så man i stedet kan “hygge sig”, med udsigt til forbikørende biler, og det halvgrimme center. Ydermere risikerer man, hvis man sætter sig på bænken, der ligger lige ud til cykelstien (genialt, forfrem talentet der fandt på det), at få kørt tæerne af og der er heller ikke plads til for eksempel en rollator. Og da slet ikke til at forbipasserende, der ofte får en lille sludder,med dem på bænken, kan være der. Mon ikke det var en idé at få sat den bænk som den stod før.
Så er der jo osse lidt mere arbejde til Vej&Park, der jo nok ellers har rigeligt om ørene på denne årstid.

Kommentarer
Top