Årets skovtur går til Kragerup Gods
KragerupGods_RAISFOTO_7902-stor.jpg
Det idylliske Kragerup Gods er destinationen for årets pensionistskovtur Foto: Kragerup Gods
skovtur Rødovre Kommunes populære skovtur, for pensionister og efterlønnere, går i år til Vestsjælland.

Det idylliske Kragerup Gods er destinationen for årets pensionistskovtur, der i år finder sted den 12., 13., 14., 15., 19. og 20. august. Skovturen starter som altid med en kop kaffe og en croissant i Viften og  inden frokosten senere skal indtages på det gamle gods, vil der være et stop i Zen-Garden i Stenlille, hvor den japanske have kan opleves.
Rødovre Kommune oplyser, at frokosten skal spises i helt nye lokaler og efter maden vil der være mulighed for at udforske godsets have og købe lidt lækkerier med hjem fra gårdbutikken.
Turen er for alle kommunens pensionister og efterlønnere og billetterne til turene sælges som altid efter først-til-mølle-princippet, når der er billetkøbsdag i Viften den 19. juni fra klokken 9-13. Prisen for turen ud i det grønne lyder på 150 kroner og prisen inkluderer udover en frokost, også let morgenmad i Viften inden afgang, kaffe og lagkage og en forfriskning undervejs på turen.
Som kørestolsbruger er der to afgange med minibus med lift. Mere information kan findes på kommunens hjemmeside, rk.dk.

Kommentarer
Top