14-årig mistænkt for knivstik ved Rødovregaard
politi-korsdalsvej_008_080618_BP.jpg
Politiet efterforsker i øjeblikket en sag om et knivstikkeri, hvor en 19-årig ung mand blev stukket i hånden og underarmen. En bare 14-årig dreng er mistænk for at stå bag angrebet.
politi Politiet efterforsker i øjeblikket en sag om et knivstikkeri, hvor en 19-årig ung mand blev stukket i hånden og underarmen. En bare 14-årig dreng er mistænk for at stå bag angrebet.

En ungdoms-komsammen udviklede sig højst dramatisk ved Kirkesvinget 1, tæt ved Rødovregaard, tirsdag den 30. april. Omkring midnat modtog politiet en anmeldelse om, at en 19-årig mand var blevet angrebet med en kniv og ramt både i hånden og i underarmen.
Knivstikkeriet fandt sted nær en bænk, der står på en sti, der fører ned til Damhusengen og den unge mand blev, efter politiet var kommet til stedet, kørt med ambulance til skadestuen.
Det er uvist, hvad der førte til knivstikkeriet, men politiet har en god idé om, hvem der stod bag. Politiet har haft fat i en 14-årig dreng, som de mistænker for at have været en del af den gruppe på tre, der angreb med kniv. Drengen nægtede dog at have noget med sagen at gøre.
”Vi efterforsker lige nu sagen og har bud på, hvem de andre to er, men hører gerne fra vidner,” lyder det i et skriftligt svar fra politiets presseafdeling.