14-årig ikke længere mistænkt for knivoverfald
politi_024_190516.jpg

Fotodag hos Vestegnens Politi

Københavns Vestegns Politi søger vidner efter vold ved Rødovregaard og Damhusengen Foto: Arkiv
politi Politiet søger fortsat vidner til voldsepisode på Damhusengen ved Rødovregaard, hvor en 19-årig mand blev stukket med en kniv og en anden person fik en flaske i hovedet. Politiet mistænkte i første omgang et blot 14-årig dreng for at føre kniven, men det gør de ikke længere.

Det er fortsat uvist, hvem der overfaldt en gruppe unge mennesker på Damhusengen ved midnatstid tirsdag den 30. april. Politiet rykkede ud til Kirkesvinget klokken 23.47 til en anmeldelse om knivstik, og da politiet kom frem, mødte de en 19-årig mand, der var blevet stukket med kniv i arm og hånd ved en bænk på Damhusengen ikke langt derfra.
I første omgang mistænkte politiet en 14-årig dreng for at stå bag knivstikkeriet, men efter at have efterforsket sagen og hændelsesforløbet, mener politiet at voldsmændene skal findes blandt en gruppe unge, som ankom til Engen, hvor andre unge, blandt andet de forurettede, i forvejen opholdt sig.
Ud over den 19-årige mand, der blev stukket med en kniv, blev to andre unge slået i ansigtet, og en fjerde havde fået en flaske i hovedet.   

Københavns Vestegns Politi hører gerne fra vidner eller andre, som måtte have set eller hørt noget i relation til hændelsen på Engen tirsdag den 30. april lidt før midnat. Københavns Vestegns Politi kan kontaktes døgnet rundt på telefon 4386 1448.Kommentarer
Top