12-årig vendelbo vandt efter drama
FIFA-Rødovrehallen-190511-058.jpg
PlayStationspillet FIFA er uhyre populært og lørdag var 128 børn og unge samlet i Rødovrehallen til et stort stævne. Foto: Per Dyrby
fifa Der måtte straffesparkskonkurrence til for at finde en vinder, da der i lørdags for første gang blev afviklet en stor FIFA-turnering i Rødovrehallen. ”Det var en kæmpe succes, så det gør vi helt sikkert igen,” lyder det fra en af arrangørerne.
Fakta

Det var foreningen Danmarksfarver, Ungdomshuset Milestedet, Rødovrehallen og Sports-gaming.dk der i samarbejde arrangerede FIFA-turneringen i Rødovrehallen

128 forhåbningsfulde FIFA-spillere stod lørdag klar i Rødovrehallen, hvor de udstyret med controllere kæmpede om, hvem der var bedst til PlayStationspillet FIFA. Selvom turneringen mest er for sjov, var der store pengepræmier på højkant til de tre bedst placerede spillere. Således kunne vinderen stikke en præmiecheck i lommen på 10.000 kroner og da de afgørende kampe nærmede sig, var det tydeligt, at nerverne og presset spillede en rolle, fortæller Mugge Lauridsen, der som leder af Ungdomshuset Milestedet, var med til at arrangere FIFA-stævnet.
”Jeg synes, det var et fantastisk stævne, hvor der virkelig var spænding på til sidst. Vinderen var fuldstændig udmattet efter finalen,” fortæller Mugge Lauridsen, med henvisning til den 12-årige Anders Vejrgang fra Vendsyssel, der vandt stævnets hovedfinale over Fatih Üstün efter straffesparkskonkurrence.
Det var foreningen Danmarksfarver, Ungdomshuset Milestedet, Rødovrehallen og Sports-gaming.dk der i samarbejde arrangerede FIFA-turneringen. I alt deltog 128 børn og unge og Mugge Lauridsen er sikker på, at det ikke er sidste gang, at der bliver arrangeret FIFA-turnering i Rødovrehallen.
”Samarbejde med foreningen Danmarksfarver gik rigtig godt og Sports-gaming.dk afviklede stævnet super professionelt. Jeg er ikke i tvivl om, at vi kommer til at afvikle flere turneringer og næste gang bliver det kun større,” siger Mugge Lauridsen.

12-årige Anders Vejrgang knytter næven mens Fatih Üstün glider tilbage i stolen efter finalenederlaget. Foto: Per Dyrby

Kommentarer
Top