Vædderlam stjålet fra Vestvolden
får.jpg
Vædderlammet har nr. 102 og vejer kun ca. 5 kg. Foto: Privat
tyveri Der er tilsyneladende ingen grænser for, hvad personer uden skrupler kan finde på at stjæle. Forleden blev et lille vædderlam stjålet på Vestvolden.

En eller flere ukendte personer i har tidsrummet fra søndag den 14. april klokken 17.30 til mandag den 15. april klokken 8.00 stjålet et lille vædderlam, som holder til i et lukket område på Vestvolden syd for Ejbybunkeren. Det oplyser Rødovre Fåregræsningsforening, der har en aftale med Rødovre Kommune om at afgræsse arealet på Vestvolden syd og nord for Ejbybunkeren.
”Vædderlammet er meget tillidsfuldt fordi det er et flaskelam. Moderen har ikke mælk, så det får flaske tre gange dagligt sammen med broderen. De kommer løbende til alle i håb om at folk også har en flaske med,” skriver formand for Rødovre Fåregræsningsforening,  Svend Troelsen, i en mail til Lokal Nyt.
Det er ikke første gang at foreningen oplever, at der ’forsvinder’ lam fra folden. Tilbage i 2004 mistede foreningen et stort lam på ca. 20 kg samt et fodertrug.

      

Top