Annonce

Udskiftning af tag kan give lugtgener
Vestforbrænding.jpg
Renovering af tag på affaldssilo kan give gener. Foto: Arkiv
lugt og støj Det kan medføre både støj-, støv- og lugtgener, når Vestforbrænding i maj og juni måned udskifter et 2000 kvadratmeter stort tag på en affaldssilo.

I næste uge tager Vestforbrænding fat på en otte ugers lang renovering af et stort tagareal. Det er taget i en affaldssilo, der skal udskiftes og Vestforbrænding advarer på forhånd om, at arbejdet kan medføre støj-, støv- og lugtgener i nærområdet.
”Når vi åbner for taget til affaldssiloen, kan der forekomme støv og lugt. Det er dog helt ufarligt for omgivelserne. Vi bestræber os på at minimere generne ved at reetablere taget løbende og holde det lukket uden for arbejdstid. Samtidig har Vestforbrænding en kraftig udsugning i siloen, som er med til at minimere generne,” udtaler kommunikationschef Per-Henrik Goosmann i en pressemeddelelse.
Arbejdet vil foregå på hverdage i tidsrummet klokken 7 til 18 og på lørdag fra klokken 7 til 14.
Vestforbrænding oplyser, at støjgenerne vil være minimale uden for den normal arbejdstid og vil primært forekomme i de første par uger, når det gamle tag bliver fjernet.
”Vi gør alt for, at vores omgivelser mærker vores arbejde med renoveringen mindst muligt,” siger kommunikationschef Per-Henrik Goosmann.

Kommentarer
Top