Rødovre HKs håndboldherrer rykker op
F60I4055.jpg
Jacob Bønnelykke, sikrede med en scoring kort før tid, RH oprykning til 2. division. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovre HKs spillende træner Jacob Bønnelykke, sikrede med en scoring fem sekunder før tid, oprykning til 2. division, da RHs herrer vandt den anden kvalifikationskamp mod BK Ydun med 26-21, efter at have tabt det første opgør med 23-27.
BK Ydun-Rødovre HK
21-26
(10-14)

Jacob Bønnelykke     8 mål
Andreas Lahn Mittet  7 mål
Jonas Orby                5 mål
rederik Orby              2 mål
Kasper Balling           2 mål
Ask Kristoffersen       1 mål
Lasse Dalgaard         1 mål

Efter et 23-27 nederlag i den første kvalifikationskamp mod BK Ydun i Rødovre Stadionhal, vandt Rødovre HKs håndboldherrer med de nødvendige fem mål i returopgøret i Frederiksberg-Hallen, efter en overbevisende indsats og sikrede sig dermed oprykning til 2. division.

Sidste sekundts scoring af Jacob Bønnelykke gav oprykning.
Det var på et hængende hår, at vi sikrede os oprykningen, siger RHs træner Jonas Jensen. ”Vi er foran med fire mål ved pausen, hvor vi har spillet en rigtig god første halvleg. I anden halvleg er der mange spilstop, i form af, at folk bliver skadet og slår sig. Der bliver spillet hårdt, og det ødelægger vores rytme og vores hurtige tempo, som vi gerne vil spille. Ydun kommer ind i kampen, så satser vi, går frem i en fem en opdækning, og får dækket deres skytte. Vi er foran med fire mål til kort før tid, hvor Jacob Bønnelykke scorer, da der mangler fem sekunder, og vi vinder med fem mål, og sikre os oprykning til 2. division”, siger Jonas Jensen og fortætter.
”Det var en vildt flot præstation af drengene. Vi har en helt anden gejst, gnist og vilje, som der slet ikke var tilstede i den førte kamp mod Ydun.
Vi har haft en afsindig god sæson, så det var rigtig rart at slutte godt af. Jeg syntes, at alle omkring holdet har fortjent at vi slutter ordentligt af, da vi har haft en god sæson med mange gode sejre. Det var dejligt og det var skønt, og drengene er i super godt humør lige nu, og de skal videre” siger Jonas Jensen.

Ser med spænding frem mod den kommende sæson.
”Det er samme trænerkonstellation der fortsætter i den kommende sæson, og det tegner spændende. Jeg håber, at den stamme vi har fortsætter, og så ser vi hvad der kommer af nye spillere, det plejer at ”suge” når man rykker op. Det er fantastisk at vi har vundet, og det er fantastisk at vi er rykket op. Men nu skal der lige være håndboldpause, og det bliver dejligt med en pause. Det har været en lang sæson, som er forlænget med en måned, med kvalifikationskampene mod KSG og BK Ydun, og så ser vi frem mod den nye sæson” slutter Jonas Jensen.  

 

Kommentarer
Top