RHs herrer har ryggen mod muren
F60I3931.jpg
Jonas Orbys seks scoringer, var ikke nok til sejr i kampen mod BK Ydun. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Vi manglede noget vildskab og noget fight, som aldrig kom rigtigt ind i kampen, siger RHs træner Jonas Jensen, om 23-27 nederlaget til BY Ydun, i kvalifikationskampen om en plads i 2. division. Der spilles returkamp, søndag den 28. april i Frederiksberg-Hallen.
Rødovre HK-BK Ydun
23-27
(8-14)

Jonas Orby               6 mål
Jacob Bønnelykke    5 mål
Ask Kristoffersen      4 mål
Andreas Lahn Mittet 3 mål
Kristoffer Leth           2 mål
Jonas Hybel              2 mål
Andreas Glintborg     1 mål

Vi leverede en første halvleg, som vi gjorde i den første kvalifikationskamp mod KSG, siger RHs træner Jonas Jensen. ”Vi er bagud med seks mål, efter en rigtig skidt første halvleg, hvor vi brænder for meget og dækker utroligt dårligt op. Vi kommer bedre med i anden halvleg, og får indhentet lidt, men er bagud hele kampen. Vi finder nogle gode løsninger i anden halvleg, men brænder alt for mange hundrede procents chancer, både fra fløjene og fra backs. I første halvleg tager vi de forkerte valg, og afslutter på de forkerte tidspunkter, med for dårlig kvalitet. I anden halvleg tager vi mange gode valg, men brænder alt for mange frie chancer, og så får vi ikke dækket godt nok op for deres høje venstre back, som er deres eneste skytte”.

Om resultatet af det første møde med BK Ydun, siger Jonas Jensen. ”Fire mål på to gange tredive minutter det er en ting, men det der irriterer mig mest, det er at vi manglede fight og vilje og ikke havde mere lyst til at vinde, det syntes jeg var lidt ærgerligt. Vi manglede noget vildskab og noget fight, som aldrig kom rigtigt ind i kampen. Vi kommer lidt til sidst, men det er en ærgerlig måde at tabe på. Jeg har ikke noget i mod at tabe, hvis man kæmpet og har mødt et hold der er bedre, men at tabe, fordi man ikke er til stede i kampen, det syntes jer er ærgerligt, specielt når det er så vigtig en kamp.  Der manglede lyst og ærgerrighed, hvor der kun blev leveret noget der lignede firs procent, i sæsonens sidste hjemmekamp, det er underligt” siger RH træneren, og fortsætter.

”Jeg glæder mig til returkampen, og det kan god være, at vi ikke når de fire mål vi er bagud. Jeg håber, vi slutter sæsonen af med en super god kamp, hvor vi kan se hinanden i øjnene og være vores indsats bekendt, for det syntes jeg vi har fortjent. Vi har haft en sindssyg god sæson med første herrerne, med et nyt træner team og nogle spillere der er vendt tilbage til RH, så jeg kunne for alt i verden godt tænke mig, at slutte ordentligt af. Det vigtigste er, at alle stepper op og fighter, det syntes jeg vi skylder hinanden, så må vi se om det er nok, og det tror jeg det er, hvis vi rammer niveau. Jeg glæder mig rigtig meget, og jeg syntes bestemt ikke, at vores mulighed er udelukket” slutter Jonas Jensen.

Returopgøret spilles søndag den 28. april kl. 14:30 i Frederiksberg Hallen.

Kommentarer
Top