Retten til at holde kæft!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Jeg skal være den første til at forsvare ytringsfriheden. Jeg benytter mig jo af den uge efter uge.

Redaktionen ligger ingen begrænsninger på mig, så hvis jeg bare undlader at svine bladchefen og redaktøren til, tjah så er refrainet frit.
Derfor kan jeg også tillade mig at skrive, at Paludan er en racistisk opmærksomheds krævende provokatør og give hans advokatbestalling og partiprogram et tørklæde på og sætte ild til den foran hans hjem. Ja, jeg ville faktisk ikke bede om politibeskyttelse, for jeg tør godt selv at tage ansvaret for mine gerninger.
Jeg synes ikke, at de mennesker på Nørrebro, som svarede tilbage med stenkast og bål i gaderne, er synderlige mere intelligente end Paludan.
Paludan har bedst af at blive mødt med knusende tavshed. I Rødovre gjorde man et forsøg på dialog ved at invitere Paludan og Stram Kurs til en venskabskamp i fodbold med nogle unge dialogsøgende indvandrere. Da avisen opsøger Paludan for en kommentar, så er der en telefonsvarer, der siger, at telefonopkald med hemmeligt eller ubekendt nummer vil blive politianmeldt.
Avisen sender så en SMS for en kommentar på afslaget til at spille bold mod de unge indvandrere. Ingen svar, hvorefter avisen går i trykken uden Paludans kommentarer til sine udtalelser. Ja, så har han anmeldt avisen for at trykke det, han selv har skrevet. Altså et forsøg på at begrænse avisens ytringsfrihed.
Jeg synes, at noget er ligeså vigtigt som ytringsfriheden, det er ansvaret. Mener du nogle er idioter og ikke fortjener at ånde den samme luft som os andre. Ja, så står du selv til ansvar for det. Skal du bruge politibeskyttelse, fordi man vælger at opføre sig som en idiot. Ja, så betaler du selv for det.
Det samme gælder i øvrigt også for fodboldens hooligans, som søndag efter søndag skal dele håndmadder ud.
Men lidt spøjst, at folk kan gå i svime over, at nogle kommer med homofobiske bemærkninger til en fodboldspiller. Som så senere udtaler sig, at de kan kalde ham idiot og alt muligt, men ikke for bøsse.
Hvem er så egentlig den mest homofobiske. Dem der synger eller den som tager imod.
Men det kan vi sjovt nok hurtigt blive enige om, at det må man ikke og klubberne er idømt bøder for deres fans opførelse.
Men Paludan og hans slæng, de må gerne svine en befolkningsgruppe til og det endda med politibeskyttelse.
Kan I godt se, der er et eller andet galt?
Jeg læste et digt forleden dag, som sagde noget i retning af: ”Jeg råbte røv af min nabo, bare for at holde min ytringsfrihed i hævd”
Ytringsfrihed er også retten til at holde kæft og det synes jeg ærligt talt, er det vi nu skal bede Paludan om at gøre.
Vi HAR hørt dig og vi er IKKE interesseret!

Kommentarer
Top