Point med hjem fra Jylland
avarta-broenshoej_059_100319_BP.jpg
Avarta spillede 1-1 i Tønder mod FC Sydvest. Foto: Brian Poulsen / arkiv
fodbold Avarta fik tilkæmpet sig et point denne 2. påskedag ude mod sønderjyske FC Sydvest, efter at holdet var kommet bagud efter få minutters spil. Oliver Carrara sørgede for, at Avarta kunne tage point med hjem til Espelunden.
FC Sydvest - Avarta
1-1
(1-0)

1-0 Silas Songani (4')

1-1 Oliver Carrara (70')

147 tilskuere

Fakta

Jesper Riis, udvist (87')

Første kamp i nedrykningsspillet begyndte i Sønderjylland, hvor FC Sydvest bød velkommen til påskebold.
Det blev dog ikke en særlig god start for de grønklædte, der allerede kom bagud efter blot fire minutter, da den tidligere superliga spiller, Silas Songani scorede for hjemmeholdet, da han kom højest til bolden efter et hjørnespark.

Få minutter i overtal
Oliver Carrara var Avarta-manden med udligningen for Thomas Westh Hansens tropper, da han med et perfekt langskud sendte bolden i mål, hvilket sikrede et vigtigt point til Avarta.
Med få minutter tilbage af kampen blev FC Sydvest reduceret til 10 mand, da Jesper Riis blev udvist på grund af sin anden advarsel i det 87. minut, men Avarta fik ikke udnyttede det korte tidsrum i overtal, så kampen i Tønder endte 1-1.

Der er 10 runder tilbage og Avarta har seks point til nedrykningsstregen. Næste kamp for Avarta er på søndag den 28. april, når Frem kommer på besøg i Espelunden.

Kommentarer
Top