Kynismen til forskel
avarta-frem_035_231016_BP.jpg
Offenberg og Avarta tabte endnu engang til BK Frem. Foto: Brian Poulsen / arkiv
Avarta tilspillede sig flere store chancer i hjemmekampen mod BK Frem, men hjemmeholdet brændte alt for mange chancer modsat gæsterne, der var kyniske og omsatte deres chancer til mål.
Avarta - BK Frem
1-3
(0-2)

1-3 Marco Balck (78')

0-1 Frederik Roepsorff (26')
0-2 Tonni Adamsen (36')
0-3 Daniel Elly Pedersen (str., 51')

484 tilskuere

Avarta begyndte kampen rigtig fint og kom frem til flere gode muligheder, men der blev brændt for meget og da ‘Fremmerne’ på ti minutter passerede Morten Bank to gange, så det virkelig svært ud for Thomas Wesths tropper, kynisme var virkelig til forskel i dagens kamp. 

”De scorede, når de havde muligheden, blandt andet på et frispark, der var meget langt udefra og på et straffespark. Vi havde en del muligheder og vi sparkede dem bare ikke i kassen på nær den ene til sidst, ” lød det fra en skuffet cheftræner, Thomas Westh Hansen. 

Lider af skader 
Avarta har en del af sæsonen haft skader på vigtige spillere i form af Saban Özdogan, Emil Thomsen, Mathias Cordua og Thiago Borges bare for at nævne nogle af dem, der har siddet ude med skader.
Sidstnævnte var dog tilbage i dagens kamp og nu tyder det også på, at der er flere gode nyheder på vej på skadesfronten. 
”Der er ikke særlig lang vej og endda ikke en længere vej end nogle af dem vil være tilbage i næste weekend,” fortæller cheftræneren.

Kommentarer
Top