Kontroversiel situation bag Avarta-nederlag
avarta-broenshoej_104_100319_BP.jpg
Kontroversiel situation bag Avarta nederlag Foto: Arkiv
Fodbold Avarta var foran efter første halvleg, men endte alligevel uden point i hjemmekampen mod Hillerød, hvor en meget kontroversiel kendelsen medførte at gæsterne kunne tage de tre point i en målrig kamp i Espelunden.
Avarta - Hillerød
2-3
(1-0)

1-0 Emil Wass (44')

2-2 Oliver Carrara (72')

1-1 Tobias Vistisen (55')

1-2 Philip Lindgaard (61')

2-3 Jonathan Masamuna (83')

Tilskuere 302

Til trods for en føring efter de første 45 minutter, smed Avarta det hele på gulvet efter en usammenhængende anden halvleg for hjemmeholdet.

Det er ikke godt nok i dag. Det er ikke ufortjent de vinder, men jeg er dybt skuffet over os selv i dag. Vi kommer rigtig skidt ud i anden halvleg og vi hænger slet ikke sammen i vores pres eller tage de muligheder der er,” lyder det fra en skuffet cheftræner, Thomas Westh Hansen.

Utilfredshed hos hjemmeholdet

En rigtig kontroversiel situation udspillede sig til slut, da gæsterne satte den afgørende scoring ind. Hillerøds angriber spillede en holdkammerat fri, da han lå ned og efterfølgende scorede Jonathan Masamuna på bagerste stolpen. Der var store protester fra spillere og trænere fra Avarta, der klart følte sig snydt fordi Hillerødspilleren lå ned i det han spillede bolden videre til  holdkammeraten.

En kamp tilbage

Der resterer en kamp af grundspillet inden Avarta skal kæmpe for livet i 2. Division. Holdet fra Espelunden skal i sidste runde en tur til Østerbro Stadion, hvor B 93 venter og det er en kamp, der betyder rigtig meget.

Den betyder alt, i forhold til hvordan vi kommer ind i nedrykningsspillet og vi skal forberede os ordentligt og grundigt, så vi er mere end klar til den kamp,” slutter cheftræneren.

Kommentarer
Top