Guld-hattrick til begynder-DM
WEB_Boksning_Marcus.jpg
Marcus Grønbech stoppede sin modstander i 3. runde og blev fortjent danmarksmester. Foto: Privat
DM i boksning I weekenden var der danmarksmesterskaber for boksningens begyndere og Rødovre Bokseklub havde fire unge boksere med.

I denne weekend var Rødovre Bokseklub til de danske begyndermesterskaber, hvor man kun kan deltage, hvis man har under 15 kampe på sit CV.

Den første rødovrebokser i ringen var den blot 12-årige Valdemar Fürster, der deltog i Mølvægt, som er op til 40 kilo. Han mødte Enes Shabadoula fra Vollsmose Boxing.
“Valdemar boksede brillant og dominerede totalt semifinalen. Han vandt da også med dommerstemmerne 5-0, så han var klar til finalen,” fortæller træner Stuart Watson.En glad Valdemar Fürster efter semifinalesejren var en kendsgerning.

Den næste i ringen var den 21-årige Gerald Kolgega, som deltog i weltervægt, som er op til 69 kilo. Ham mødte Simon Gabel fra Slagelse Bokseklub.
”Simon var oppe mod en hård modstander, som formåede at stoppe Gerald i den 3. runde,” siger rødovretrænerne, der i den næste kamp så sin sværvægter Antanas Kaminskas vinde sin semifinale.
”Han var dominerende i sin optræden og vandt også med dommerstemmerne 5-0, som gik ud over Rune Bak fra Pandrup Bokseklub.”

Antanas Kaminskas vandt sin semifinale med dommerstemmerne 5-0.

Finaledagen
Rødovres 19-årige letsværvægter Marcus Grønbech var automatisk kvalificeret til finalen, hvor han mødte Vordingborgs Mads Mandel.
”Marcus havde en lidt stille start, men efter et par fra mig, kom Marcus som skudt ud af en kanon i den anden runde, hvilket betød, at der blev talt stående over modstanderen Mads Mandel, som lidt senere i 2. runde blev slået i gulvet. Mads kom dog gennem runden, men efter endnu en slagrække i starten af 3. runde valgte kampens dommer at stoppe kampen, så Marcus fik en flot DM-guldmedalje,” siger en stolt træner.

Marcus Grønbech med beviset på, at han dansk mester for begyndere.

Valdemar Fürsters var den næste rødovrebokser, som skulle bokse en om en DM-titel og han lod sig ikke stå tilbage fra sin klubkammerat.
”Vi havde set Valdemars finalemodstander dagen før, William Watson fra A.K. Jyden, og vi havde lagt en plan for at besejre ham. Valdemar holdt sig til planen, hvilket betød, han totalt dominerede 1. runde, så dommeren ikke så anden udvej end at stoppe kampen. Endnu en gang DM-guld til Rødovre og ’Valde’ kan kalde sig danmarksmester,” siger Stuart Watson.

Valdemar Fürster var jublende lykkelig efter sin sejr i DM-finalen.

Rødovres sidste finaledeltager var sværvægteren Antanas Kaminskas, der skulle op mod Jimmy Nielsen fra Farum Bokseklub.
”Antanas brugte sin styrke og hårde slag til at dominere i alle tre runder og med dommerstemmerne 5-0 kunne Antanas også kalde sig danmarksmester,” siger en stolt rødovretræner med en afsluttende bemærkning.
”Hårdt arbejde betaler sig.”

Antanas Kaminskas har netop hørt dommernes stemmer, som er 5-0 og han kan strække guld-armene i vejret.

Kommentarer
Top