Fin sæsonafslutning
RSIK_Kunst-9-e1556193056782.jpg
Yderst til venstre ses formand for Kultur- og Fritidsforvaltningen Lene Due på isen sammen med træner Lucie Kadlcakova og de deltagende RSIK-løbere Foto: Privat
kunstskøjteløb RSIK var værter, da den danske kunstskøjteløbersæson blev afsluttet med et internationalt stævne i Rødovre Centrum Arena.
Copenhagen Dance Cup i Rødovre Centrum Arena afslutter konkurrence-sæsonen for kunstskøjteløberne i Danmark. RSIKs efterhånden store stævne tiltrak deltagere fra Danmark, England, Estland, Tyskland, Finland og Sverige. Dommerpanelet er også internationalt.
I kulisserne var gæstfriheden stor, men på isen var der ikke den store gæstfrihed blandt RSIKs 14 deltagere, der tog sig af 11 medaljer fordelt på fem af guld, to af sølv og tre af bronze.
De fem guldvindere var Olivia Rafn i solodans I klassen Juvenile OC, Nanna Bjerring Jørgensen i solodance Pre-novice OC, Sara Redin i solodance Adult Silver, Rafael Marc Drozd Musil i solodance Senior Men AR og parret Silke Emilie Eilertsen og Enso Hacquin i Ice Dance Novice OC 
I RSIK fortsætter sæsonen med træning til og med maj, mens flere af RSIK’erne derefter fortsætter sæsonen med camps i udlandet. Den sidste uge af juli skydes den nye sæson i gang med en camp i Rødovre Centrum Arena.
Kommentarer
Top