Entreprenør er Danmarks bedste
E_Mo5VVk.jpg
Mads Plambeck fra FLISE BENT og Patrick Dorgan samt medarbejdere fra Schier Håndværker Service ApS giver den gas som vindere i Cirkusbygningen. Foto: anmeld-haandvaerker.dk
ÅRETS TOTAL ENTREPRENØR Mere end 5000 dygtige håndværkere dystede i år om titlen som Årets Hændværker og andre lignende titler, der, for den arbejdsomme branche, svarer til en slags Oscaruddeling. Fra Rødovre vandt Chier Håndværker Service ApS for femte gang.

Rødovrefirma afviser enhver form for medaljetræthed efter for femte gang at have vundet titlen som Årets Total Entreprenør.
Det skete ved et stort awardshow, der for første gang blev afholdt over to aftener, da mere end 5.000 dygtige håndværkere dystede om 45 priser fordelt i 27 forskellige fagkategorier – blandt andet den nye Årets Håndværkerlærling pris, der støtter op om behovet for at tiltrække lærlinge og sikre morgendagens dygtige håndværkere. En kategori, hvor en lokal lærling også var med i finalen.
Inde i Cirkusbygningen fejrede næsten 2.000 branchefolk fra hele landet det gode håndværk med gallamiddag, prisuddeling og show.
Felix Smith var vært og styrede slaget, som blev transmitteret LIVE på Facebook, så alle håndværkerens svende, kolleger og familie, der ikke kunne få plads i den udsolgte Cirkusbygning, kunne følge med.
Folketingets formand Pia Kjærsgaard kastede stjernedrys over arrangementet sammen med mange kendte som Adam Duvå Hall, Vicky Berlin, Thomas Wivel og Joachim Boldsen, der alle stod i kø for at uddele en af de 45 priser.

Rødovre-virksomhed gør det igen igen
Siden 2012 har Schier Håndværker Service ApS fra Rødovre været en fast del af finalefeltet i den voksende konkurrence.
I år vandt virksomheden sin femte titel, hvilket blev markeret med en særlig guldstatuette til stor glæde for firmaet:
”I år er femte år, hvor vi vinder den og så får man en ekstra statuette i guld. Det, synes jeg, er fantastisk. Den har været længe ventet og gode ting er værd at vente på,” fortæller direktør Dennis Schier, der afviser enhver snak om medaljemæthed:
”Det løber i blodet at gå på arbejde med vilje og engagement. Min far er selvstændig på 55. år og står stadig op og passer sit arbejde i en alder af over 80 år. Nu har jeg 20-års jubilæum i år og har medarbejdere, der har været med i mange år. Vi er alle stolt og tilfredse og det er en særlig stor cadeau til mine drenge, der udfører det arbejde, som gør Hr. og Fru Jensen glade og tilfredse. Vi skriver aldrig den sidste faktura, før kunden er tilfreds. Det hele bygger på tillid – og det bliver det ved med,” slutter han.

Håndværkerne leverer stor tilfredshed
Håndværkere over hele landet gør en kæmpe indsats for at fremme det gode håndværk lokalt.
“Vi har netop kåret de bedste håndværkere i Danmark og nu kan vi ønske Rødovre et stort tillykke med den ære, det er, at have Årets Total Entreprenør (10+ ansatte, red.) beliggende i byen. Det glæder mig at se, håndværkerne yder så godt arbejde hos kunden og leverer flot på overordnet tilfredshed, hvilket har toppet og i år samlet er på 4,78 ud af 5 mulige.
“Sammen kan vi glæde os over, at vi nu på 8. år kan fejre de mange tusinde gode håndværkeroplevelser, der årligt bliver indberettet på vores anmelderside Anmeld Håndværker,” udtaler Stifter af anmeld-haandvaerker.dk, Peter Birkelund.

Kommentarer
Top