DM-sølv til Rødovrepige
RT_Sofie-Vindberg-Nielsen_Double-vinder.jpg
Nummer to Katerina Norup Hansen & Sofie Vindberg Nielsen samt DM-vinderne Martha-Elisa Stemann & Ida Hasselbalch Foto: Privat
DM i tennis Sofie Vindberg Nielsen fra Rødovre Tennisklub fik sølv i double ved ungdomsmesterskaberne i U18 pigedouble indendørs.

Ved de individuelle ungdomsmesterskaber i tennis stod Rødovre Tennisklubs Sofie Vindberg Nielsen sammen med sin makker, Katerina Norup Hansen fra ATK, i finalen over for Martha-Elisa Stemann fra HIK og Ida Hasselbalch fra HRT.

De to regulære sæt endte 1:6, 7:6 (5) med Sofie/Katerina nævnt først, så match tiebreakens 7:10 gav en tæt og spændende finale.
“Det flotte resultat kommer efter en sæson med en del småskader, hvor Sofie ikke har deltaget i så mange turneringer som ønsket. Derfor var det en stor opmuntring, at hun kom så langt i doublen. I single nåede hun kvartfinalen i sit første år i U18 klassen,” fortæller formand for Rødovre Tennisklub, Poul Lundberg Andreasen.

Kommentarer
Top