CSKA-præsident: Hansen indstiller karrieren
ishockeylandsholdet_018_270816.jpg

Ishockeylandsholdet træner i Rødovre frem imod OL-kvalifikationen

Jannik Hansen har ifølge CSKAs præsident spillet sin sidste ishockeykamp. Foto: Brian Poulsen/Arkiv
Ishockey Ifølge CSKA-præsidenten Igor Esmantovich, indstiller Jannik Hansen karrieren. Det udtaler Esmantovich til det russiske nyhedsbureau Tass.

I følge flere medier – dog alle med samme kilde, Igor Esmantovichs udtalelse til det russiske nyhedsbureau Tass – har Jannik Hansen valgt at indstille ishockeykarrieren. Der er dog ikke meldt noget officielt ud fra Jannik Hansen selv.

I et interview med TV2 Sporten åbner Jannik Hansen da også op for et muligt karrierestop.

Efter 12 sæsoner i NHL, skiftede den tidligere Rødovrespiller Nordamerika ud med Rusland i jagten på et mesterskab. Det blev til en 1-årig kontrakt med storklubben CSKA Moskva, som han vandt Gagarin pokalen med.

Året i Rusland blev dog en hård omgang, hvor familien blev i Nordamerika og det derfor blev meget begrænset hvad danskeren har set til familien i løbet af sæsonen. Af samme årsag har Jannik Hansen også meldt afbud til VM.

I interviewet med TV2 Sporten fortæller Jannik Hansen, at en ny sæson med ishockey, i den grad skal kunne hænge sammen med familielivet.

Jannik Hansen har spillet 696 kampe i NHL (inkl 70 slutspilskampe) hvor det blev til 116 mål og 159 assists.
I den forgange sæson blev det til 45 grundspilskampe (7 mål og 11 assists) i KHL samt 9 slutspileskampe (1 mål og 2 assists).

Kommentarer
Top