Bliv marathonklar med løbeklubben
lob.jpg

De to skrivenørder fra lokalavisen har udfordret hinanden om at blive klar til 42 kilometer på 42 dage. Som mange andre vil de have godt af gode råd fra løbeklubbens løbeentusiaster fredag den 3. maj klokken 16.30. Foto: Red

BLIV MARATON-KLAR: De to skrivenørder fra lokalavisen har udfordret hinanden om at blive klar til 42 kilometer på 42 dage. Som mange andre vil de have godt af gode råd fra løbeklubbens løbeentusiaster fredag den 3. maj klokken 16.30. Foto: Red
Rødovre Lokal løb Nej, bare nej! Rødovres tørstige løbeklub, Rødovre Lokal Løb, kaster sig ikke ud i et maraton, når der næste fredag er fælles fodtrav med de lokale løbeentusiaster. Til gengæld er der gode tips.

Rødovre er rig på mange ting. Ekstremløbere, ultraløbere, konkurrenceløbere, danske mestre og Verdensklasseløbere er nogle af dem. Fælles for flere af dem er, at de kan lide gode øl lige så meget, som de kan  lide gode ben. Derfor mødes en lille gruppe løbeentusiaster den første fredag i hver måned klokken 16.30 foran Det Gamle Hundebad og løber ud på en kort rute i et tempo, der kun presser den langsommeste i gruppen.
Den 3. maj står i maratontegnet og ultraløberen, Leon Skriver Hansen, vil derfor komme med
gode tricks til, hvordan du forbereder dig til sommerens mange maratonløb.
“Vi løber kun en tiendedel af et maraton denne gang, så alle kan være med. Før og efter løbet vil jeg komme med et par gode tips til selve opvarmningen før de lange løb og så synes jeg, man skal udnytte, der er så mange rutinerede løbere, der altid løber med Rødovre Lokal Løb og suge gode tips til sig undervejs. Der er minutter at hente,” griner Leon Skriver Hansen.

Kommentarer
Top