29-årig fængslet efter knivstik ved Rødovre Station
politi-korsdalsvej_008_080618_BP.jpg
Der var ved et parkeringsareal på Rødovre Stationsvej, at en politipatrulje tilfældigt opdagede den 23-årige mand fredag aften. To personer, som politiet mistænkte for drabsforsøg, blev søndag løsladt. En 29-årig mand blev søndag varetægtsfængslet frem til den 30. april. Foto: Arkiv
politi En person er blevet varetægtsfængslet og to personer er blevet løsladt efter et knivstikkeri fredag aften, hvor en 23-årig mand var i overhængende livsfare efter et stik i torsoen.

En politipatrulje spottede fredag aften ved 22:45-tiden helt tilfældigt en stærkt tilredt 23-årig mand ved Rødovre Station.
Da betjentene standsede for at tilse manden, opdagede de, at han var blevet stukket med en kniv.
Den 23-årige var i kritisk tilstand efter knivstik i torsoen og blev bragt til Rigshospitalets Traumecenter, hvor han lørdag morgen blev meldt han uden for livsfare.

Løsladt igen
To personer, der befandt sig tæt ved offeret, blev anholdt og lørdag fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Glostrup. Her ville dommeren ikke gå med til at fængsle de to mænd, men valgte i stedet at opretholde de to mænds anholdelse i 3×24 timer, så politiet kunne finde yderligere beviser mod de to mænd, som var sigtet for drabsforsøg.
Søndag blev begge mænd dog løsladt igen og i stedet blev en 29-årig fremstillet i et grundlovsforhør bag lukkede døre. Han blev herefter varetægtsfængslet frem til den 30. april.
Det oplyser anklager Charlotte Heise Jørgensen fra Københavns Vestegns Politi, der ikke har yderligere kommentarer i sagen.
Det vides derfor ikke om de to løsladte personer fortsat er mistænkte i sagen eller hvorfor den 29-årige mand er varetægtsfængslet med begrundelse om mistanke om grov vold.

Kommentarer
Top