Panik på dansegulvet
PANIC-DAY_-forestillingsbillede_foto-af-Mathias-Foley.jpg
Forestillingen ’Panic Day’ er dagen, hvor du skal nå det hele: Bage speltboller til morgenmad, være en god søn, en endnu bedre mor, bestå din eksamen og blive månedens medarbejder. Er du klar? Foto: Mathias Foley
dans Kender du de dage, hvor du skal nå det hele?

Med nutidens panik som hovedtema, arbejder koreograf Stephanie Thomasen frit med sin sans for det groteske og det komiske i den menneskelige sårbarhed og det er resulteret i danseforestillingen ’Panic day’. Det er Uppercut Danseteater, som står bag forestillingen, der spiller i Viften torsdag den 14. marts. Udover koreograf Stephanie Thomasen, kan man på scenen opleve Mark Philip, Lukas Larsen, Vitor Hamamoto, Raphaël Eder folde sig ud i stykket, der er blevet til med støtte fra Statens Kunstfond og Augustinus Fonden.

Kommentarer
Top