Drømmer du om en altan?
minaltan.dk_.jpg
SPONSORERET INDHOLD Der er mange fordele ved at bo i lejlighed. Man slipper for at slå græs, man er med i et fællesskab, og typisk opnår man en central beliggenhed. Det værste ved at bo i en lejlighed er dog, at det kan være svært at komme udenfor og nyde solens stråler, hvis ikke man er så heldig at have en altan.

Der er dog hjælp at hente, hvis du gerne vil have muligheden for at nyde din morgenkaffe på en altan og udnytte udsigten fra din lejlighed eller måske bare udsigten fra 1. etage i dit hus.

Hos Minaltan.dk kan du på personlig rådgivning af eksperter i forhold til muligheder for at tilføje en altan til din nuværende boligsituation. Der leveres både altaner til nye og ældre ejendomme i mange forskellige løsninger, så det passer til arkitekturen og æstetikken af bygningen.
Altanerne er i høj kvalitet, hvilket bunder i mange års erfaring, der har resulteret i en stor viden, der kan danne rammer for en altan, der lever op til forventningerne til en konkurrencedygtig pris. Du kan få hjælp helt fra starten af processen med opmålinger og udregninger og byggetilladelse. Når det er på plads, bliver altanen produceret og derefter monteret.

Urban garden

En altan giver stor glæde hos de fleste, og kan bruges til mange ting, hvad end det er til barnevognen eller til at nyde et glad rødvin en sommeraften. Et nyt fænomen er på det seneste blevet mere og mere populært, hvilket også egner sig perfekt til en altan – nemlig en ”urban garden”.
Det er et fælles projekt for familien, der kan give et grønt åndehul i hverdagen, hvilket er sundt for både børn og voksne, når man lever en travl hverdag i byens stress og jag. Du kan læse mere her om, hvordan man griber sådan et projekt an, og hvilke glæder det kan give at få sig en ”urban garden”.

Kommentarer
Top