Vender på en tallerken – Popkongen vender tilbage til Rødovre Centrum
voksudstilling_2.jpg
Rødovre Centrum har fundet, at det var en ukorrekt beslutning at fjerne Michael Jackson-voksfiguren fra den udstilling af figurer af kendte idoler, som centret har opstillet i vinterferien.
udstilling Rødovre Centrum vender på en tallerken i sagen om den manglende voksfigur af Michael Jackson. I morgen bliver figuren alligevel en del af vinterudstillingen på Festpladsen.    

Rødovre Lokal Nyt kunne mandag afsløre, at Rødovre Centrum har fjernet en voksfigur af popikonet Michael Jackson i aktuel udstilling på Festpladsen. Det har givet genlyd i hele verden og fået fans til at rase og noget tyder på, at centeret har lyttet til kritikken, for Michael Jackson gør nemlig sin entre på udstillingen i morgen.

Centrets adm. direktør Jesper Andreasen mener, at det var udtryk for unødig overforsigtighed, da det blev besluttet at fjerne Michael Jackson-figuren, og han har derfor besluttet at genindsætte figuren i samlingen.

”Det er ingen skam at tænke sig om en ekstra gang, og det er det, vi har gjort. Der er mange og meget forskellige meninger om Michael Jackson, som aldrig blev kendt skyldig i nogen af de beskyldninger, der blev rettet imod ham. Derfor var det en overreaktion at sløjfe ham i udstillingen – og derfor gør vi beslutningen om,” udtaler Jesper Andreasen i en pressemeddelelse.

Michael Jackson-voksfiguren kan ses i centret fra i morgen.

Top