Annonce

Tre måls nederlag til Frederikshavn
jannik-karvinen_RMB-AaB-QF2_028_090314__BP.jpg
Jannik Karvinen scorede RMBs eneste mål på straffeslag mod Frederikshavn. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Det lykkedes ikke for Mighty Bulls, at vinde en kamp i Jylland i Metal Ligaens grundspil. Med nederlaget til Frederikshavn, er det stort set sikkert, at Rødovre slutter på 7. pladsen i grundspillet, da der er fem point op til Herning Blue Fox, hvor der resterer to kampe.
Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls
4-1
(1-0, 2-0, 1-1)

01:23 1-0 Marcus Pedersen (Davis Friedmann)
21:25 2-0 Evan Jasper (Cameron Spiro)
35:20 3-0 Rasmus Søndergaard (Dale Mitchell)
58:15 4-1 Dale Mitchell (Ian Brady)

49:41 3-1 Jannik Karvinen (Straffeslag)

Udvisninger:
08:00 David Friedmann, Frederikshavn (Late hit)
08:00 Mads Eller, Rødovre (Usportslig optræden)
41:49 Radim Piroutek, Frederikshavn (Boarding)
48:13 Radim Piroutek, Frederikshavn (10 min. Other Offences)
49:41 Ian Brady, Frederikshavn (Slashing)
57:58 Christoffer Åkesson, Frederikshavn (Delaying the game)
57:58 Jannik Karvinen, Rødovre (Tripping)

Skudstatistik: 35-24 (11-9, 15-5, 9-10)

Tilskuere: 1326

 

Rødovre Mighty Buls, stillede op til kampen mod Frederikshavn White Hawks, uden Matthias Asperup, Steffen Klarskov, Edgars Treijs, Thomas Olsen, Lasse Mortensen, Christoffer Frænell og William Rørth.

Rødovres start femmer: Marco Illemann, David Suvanto, Riku Pitkänen, Kim Johansson og Nicklas Carlsen. Stefan Ridderwall starter i mål, med Frederik Jakobsen som Backup.

Rødovre fik ikke den bedste start på kampen i Frederikshavn. Efter kun et minut og treogtyve sekunder, kom hjemmeholdet foran da Marcus Pedersens sendte pucken i nettet. Efter otte minutter faldt der en dobbelt udvisning. Frederikshavns David Friedmann og Mads Eller måtte begge tage plads i straffeboksen.
Efter en lige første periode, kunne Frederikshavn gå til pause, med en 1-0 føring.

Frederikshavn kom også godt fra start i anden periode, og efter et minut og femogtyve sekunder blev det 2-0 da Evan Jasper sendte pucken i mål.
Frederikshavn havde initiativet i anden periode, og det resulterede i endnu en scoring, da Rasmus Søndergaard øgede til 3-0 kort før periodepausen.

Hjemmeholdet markerede sig også fra starten af tredje periode, ikke med en scoring, men en udvisning til Radim Piroutek, men Rødovre fik ikke udnyttet overtalssituationen.
Frederikshavn fortsatte med, at tage plads i straffeboksen. Først fik Radim Piroutek 10 minutter for Other offences, og et minut senere, blev der dømt slashing mod Ian Brady, som udløste et straffeslag. Jannik Karvinen eksekverede straffeslaget, og scorede sikkert.
I tiden 57:58 fik Frederikshavns Christoffer Åkesson og Jannik Karvinen en tur i straffeboksen, og i samme tid tog Rødovre Time Out.
Det blev dog hjemmeholdet, der fik scoret i slutfasen, da Dale Mitchell øgede til slutresultatet 4-1.

Rødovres næste kamp, fredag den 22. februar kl. 19 mod Aalborg Pirates i Rødovre Centrum Arena.

Kommentarer
Top