Annonce

Thi kendes for ret!
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Nogle gange er vi bare for dumme. Lige nu ruller retssagen om Loyal to Familia er en ulovlig forening, som kan forbydes. Der er afsat 35 (FEMOGTREDIVE) dage til at afgøre det.

For mig skulle det tage præcis 4 sekunder, at finde ud af det. Bryder de lover og skyder de i gaderne? Ja. OK, så skal de forbydes.
Men næ nej, nu skal man i første gang finde ud af, om LTF overhovedet ER en forening. For hvis de ikke er en forening så kan man ikke forbyde dem.
Hold nu kæft. Det er rigtigt, at man i henhold til Grundloven kan forbyde foreninger, som driver kriminalitet og er samfundsundergravende. Og hvad vælger man som retsinstans at fokusere på? Om det er en FORENING. Det er jo ikke det, der er pointen. Pointen er, at en gruppe mennesker vælger at bedrive organiseret kriminalitet, så er det vel fuldstændig lige meget, om de er en forening eller ej. Det er vel for fanden kriminaliteten, der skal fokuseres på. HVOR er det bare TYPISK dansk misforstået retfærdighedssans.
Jeg vil gerne have lov til at sige som det første, hvis Retten mener, at fordi de ikke har en vedtægt og en generalforsamling med demokratisk valgt bestyrelse, som de har i Boldklubben Avarta, så er de ikke en forening, så er der noget galt.
Det er her, jeg mener, at der er vi sgu for dumme. Vi ved jo ALLE godt, at LTF er en flok kriminelle, hvor cirka 90 % af deres medlemmer er eller har siddet i fængsel. Ja, og de sidste 10 % er bare ikke blevet fanget endnu. Det er jo for fanden ikke bare Dansk Ornitologisk Forening, som er gået grassat. Nej, det er en flok kriminelle, som driver kriminel virksomhed og som skyder i gaderne. Så sidder der en eller anden forstokket advokat og mener, at samfundet skal beskytte LTF, så de kan fortsætte med at undergrave vores samfund. Det samfund som i øvrigt betalte for advokatens uddannelse. Jeg tror næppe, det er LTF SELV, der har fundet på, at det skal vi da have prøvet af i en retssal. Når man kører rundt i byen og skyder mellem fjender og venner, så er det fandme ikke karaktergennemsnittet fra 7. klasser, der tynger dem.
Jamen Crumme, loven er lige for alle – kunne man så godt fristes til at forsvare disse padder med. Men hvis Retten beslutter, at LTF ikke kan forbydes – så er der i hvert fald ikke lighed for loven. Så er det sgu samfundet, der taber og de kriminelle der vinder. Og hvem er så de dumme?
Vi kan finde ud af at smide mindreårige udlændingebørn på et fly til Thailand, fordi vi ikke mener, de vil kunne integreres, men forbyde en gruppe bundkriminelle padder fra Nørrebro – nej, det må vi hellere lige bruge 35 dage i byretten på at se, om deres ‘forening’ er ulovlig eller ej. Ja, og mon ikke vi også skal en tur i Landsretten, Højesteret og Menneskeretsdomstolen i Haag, inden vi når til en kendelse.

Kommentarer
Top