Smal sejr til RHs damer
RH_damer-lyngby_057_030219_BP.jpg

Håndbold damer 2. Division, Rødovre HK - Lyngby, 3. Februar 2018. Stine Strøjr Hansen

Elsebeth Høyer sikrede Rødovre sejren med to energi mål, kort før tid. Foto: Brian Poulsen
Håndbold RHs damer havde svært ved, at finde rytmen i kampen mod naboerne fra BK Ydun. Men trods svingende kvalitet i spillet, så blev det til en smal 20-18 sejr skabt på god vilje og energi.
Rødovre HK-BK Ydun
20-18
(10-9)

Anne Jagd                                5 mål
Elisabeth Høyer                       3 mål
Katrine Clasen                         3 mål
Amalie Rasmussen                  3 mål
Sarah Kejser                            2 mål
Line Kejser                               2 mål
Julie Brandt                              2 mål

Andrea Vinther                        5 mål
Ditte Sofie Nielsen                  3 mål
Ida Johansen                          2 mål
Laura Thorndal                       2 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 1
BK Ydun: 3

Efter den flotte præstation søndag i topkampen mod Lyngby, var det spændende, om RHs damer kunne holde niveauet mod BK Ydun, som torsdag aften, var på besøg i Rødovre Stadionhal.

Det blev en febrilsk start på kampen, hvor der ikke var meget der fungerede. Der manglede rytme i spillet, og der blev leveret halvhjertede afslutninger.
Line Kejser bragte RH foran, på kampens første angreb. Seks minutter senere blev det 2-1 på mål af Amalie Rasmussen, som også gjorde det til 3-2. RH var foran 8-5 midt i halvlegen, hvor Katrine Clasen og Anna Jagd med hver to scoringer og Sarah Kejser med en enkelt scoring, fik skabt en tre måls føring. Så fik RH problemer med at få etableret angrebsspillet, og der skulle gå ti minutter, før den næste Rødovre scoring, hvor det lykkedes Sarah Kaiser, at scorer til stillingen 9-7. Kort før pausen, blev det 10-8 ved Elisabeth Høyer, inden Ydun fik reduceret til pausestillingen 10-9.Efter en første halvleg, hvor hjemmeholdet spillede med en høj fejlprocent, var det passende med en tur i omklædningsrummet, for at få aftalerne på plads.

Rødovre kom bedst ud til anden halvleg, hvor Anna Jagd med to mål og Line Kejser med en enkelt scoring, øgede til 13-10, hvor der var spillet fem minutter af anden halvleg. 
Så fik hjemmeholdet igen problemer med, at få etableret angrebsspillet, og der gik syv minutter før næste scoring, hvor Anna Jagd scorede til 14-12.
Katrine Clasen og Amalie Rasmussen øgede til 16-13 inden Ydun fik reduceret til 16-14.
Rødovre brændte herefter to straffekast, og Ydun fik reducerede til 16-15, hvor der resterede ti minutter af anden halvleg. Så trådte Julie Brandt i karakter, og med to flotte scoringer fra distancen, blev det 18-15 og det så fornuftigt ud, og hjemmeholdet burde have lukket kampen. RH blev ramt af en udvisning, og Ydun fik reduceret til 18-17, hvor der resterede fem minutter, og kampen var igen åben. Hvor det så sværest ud, tog Elisabeth Høyer ansvar, hvor hun med to gennembrudssituationer og stor vilje, øgede til 20-17, inden gæsterne med en scoring kort før slutfløjt, fik scoret til slutresultatet 20-18.

Det var på ingen måde en håndboldoplevelse, de to hold leverede. En noget rodet forestilling, hvor begge hold havde svært ved at få etableret angrebsspillet, og leverede afslutninger, af svingende kvalitet.

En vigtigt RH sejr, hvor der blev vist god energi, selvom der manglede rytme i spillet.

Rødovre HK spiller igen tirsdag den 19. februar kl. 19:45 mod Roskilde Håndbold, i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer
Top