På vej mod 1. division
RH_damer-lyngby_066_030219_BP.jpg

Håndbold damer 2. Division, Rødovre HK - Lyngby, 3. Februar 2018. Line Kejser, Anna Jagd Vad

Der var stor glæde hos RHs damer, efter sejren over Lyngby HK. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovres håndbolddamer, vandt fortjent topkampen mod Lyngby HK med 23-18, efter en dramatisk og spændende håndboldkamp. Der blev leveret mange flotte RH præstationer, hvor det unge talentfulde RH mandskab, vandt over det langt mere rutinerede Lyngby HK.
Rødovre HK-Lyngby HK
23-18
(12-11)

Anna Jagd                                 10 mål
Line Kejser                                  4 mål
Elsebeth Høyer                           3 mål
Sarah Kejser                               2 mål
Hannah Jørgensen                     1 mål
Sophia Lind                                 1 mål
Katrine Clasen                            1 mål
Julie Brandt                                1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 5
Lyngby HK: 4

Mange havde mødt frem til topkampen i damernes 2. division, mellem Rødovre HK og Lyngby HK.
Det blev en tempofyldt åbning på kampen, hvor gæsterne var mest effektive, og kom foran 2-4 og 3-5. Rødovre kom tilbage og fik udlignet til 5-5, hvor der var spillet ti minutter.
Midt i halvlegen var hjemmeholdet foran 8-6, hvor Anna Jagd imponerede med seks scoringer. Gæsterne kom tilbage, og bragte sig foran 9-11 i en periode på tolv minutter, hvor det kun lykkedes Hannah Jørgensen, at scorer for hjemmeholdet. I halvlegens sidste fem minutter, scorede Anna Jagd endnu to mål og Sarah Kejser et mål, så Rødovre kunne gå til pause med en føring på 12-11.
En jævnbyrdig første halvleg, hvor der blev spillet med stor energi og intensitet. RH havde godt styr på forsvaret, og der var fart på angrebsspillet, hvor især Anna Jagd, imponerede med hele otte scoringer.

Det var fortsat tæt, fra starten af anden halvleg. Efter fem minutter var stillingen 13-13, men på mål af Katrine Clasen, Elisabeth Høyer og Anna Jagd kom Rødovre foran 16-13. Midt i halvlegen, stod det 18-15. Sarah Kejser øgede til 19-16, Lyngby fik tilkendt et straffekast, som Stinne Strøjr tog sig af. Et godt tidspunkt, at tage et straffekast. Julie Brandt øgede til 20-16, hvor der resterede fem minutter af anden halvleg.
Med to hurtige scoringer, fik Lyngby reduceret til 20-18 og der var skabt ny spænding. Lyngby gik langt frem i en offensiv markering, og det udnyttede Line Kejser med to scoringer til 22-18, inden Elisabeth Høyer lukkede kampen til slutresultatet 23-18.En fortjent sejr, hvor der var spænding og dramatik i en hektisk slutfase. Sejren blev skabt af et dejligt aggressivt forsvarsspil, storspil af Stinne Strøjr i målet, som leverede mange store redninger, og kreativt angrebsspil, med kvalitet i afslutningerne.

Med sejren, er RH nu fire point foran Lyngby på tredje pladsen, og tre point foran HIK på anden pladsen.

Rødovre HK spiller igen torsdag den 7. februar kl. 19:15, mod BK Ydun i Rødovre Stadionhal.

Kommentarer
Top