Annonce

Marco Illemann ”En forløsning at vi har kvalificeret os til play off”
marco-illemann_RMB-herlev_13_250113_BP.jpg
For en gangs skyld, så var det os der dominerede i 3 mod 3, siger Marco Illemann efter sejren over Rungsted. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Nu kan vi virkelig bare bruge energi på at gøre os klar til det play off, og få spillet det hockey vi skal op til play off.

Rødovre Lokal Nyt, talte med Mighty Bulls solide back Marco Illemann, efter sejren over Rungsted Seier Capitol.
”Det var en god kamp, og jeg syntes vi spiller godt 5 mod 5. Vi er lidt presset i anden periode syntes jeg, men vi overlever med et fornuftigt resultat, og spiller en rigtig god tredje periode. Vi får hevet sejren hjem i overtid, så set over en bred vifte, så syntes jeg det er en rigtig fin kamp”.

I vandt en sjælden overtidssejr.
”For en gangs skyld, så var det os der dominerede i 3 mod 3. Vi var rigtig gode til at holde i pucken, og hvis vi ikke lige kunne skabe noget, så lige ud og vende, og få skabt et nyt angreb. Tidligere har vi tabt pucken hurtigt, og så har modstanderen været rigtig gode til, at holde os på banen længe, så det var dejligt, at det fungerede rigtig godt for os i dag 3 mod 3”.

 

Med sejren over Rungsted, og Herlevs nederlag til SønderjyskE, så er I sikre på play off.
”Det er dejligt, at vi ikke skal gå og tænke på det, de sidste fire kampe. Nu kan vi virkelig bare bruge energi på at gøre os klar til det play off, og få spillet det hockey vi skal op til play off. Det var selvfølgelig en forløsning, da vi fik det at vide efter kampen, at vi har kvalificeret os”.

I har ikke vundet i Jylland i denne sæson, nu skal I til Esbjerg, hvordan ser du frem til den kamp?
”Det håber vi kommer, det skal komme, så det vil være fint med en sejr over Esbjerg på fredag. Esbjerg er altid et godt hold, men det har vi vist i dag, at vi også er, så jeg tror, det bliver en rigtig god kamp. Det er altid svært at spille i Esbjerg, men vi har vundet over dem før, ikke i år måske, så det kan vi sagtens, så det bliver en god kamp tror jeg”, siger Marco Illemann.    

Kommentarer
Top