Annonce

Landsholdspause
RMB-soenderjyske_118_140918_BP.jpg

Metalligaen, fredag den 14. September 2018: Rødovre Mighty Bulls - Sønderjyske. #13 Sebastian Bergholt

Sebastian Bergholt bliver alene om at repræsentere Rødovre Mighty Bulls på A-landsholdet. Foto: Brian Poulsen / arkiv
ishockey Der er landsholdspause i Metalligaen i ishockey i denne weekend. Sædvanen tro er Rødovre repræsenteret på landsholdene og både A-landsholdet, U18- og U17-landsholdene er i aktion.
Danmark spiller i weekenden 4-nationers turnering i Østrig, hvor modstanderne er værterne, Frankrig og Norge. Rødovre Mighty Bulls fik udtaget backen Sebastian Bergholt og forward Matthias Asperup, men sidstnævnte måtte melde fra efter kampen mod Herlev, da Asperup brækkede en finger.
Efter Asperups afbud er Mighty Bulls Nicklas Carlsen blevet udtaget til A-landsholdet.
Som altid er der flere rødovredrenge på landsholdet, som er vokset op i kommunen og ikke mindst i RSIK, men som i dag spiller i andre klubber. 
Det er målmand Sebastian Dahm (Iserlohn, DEL), backen Phillip Bruggisser (Krefeld, DEL) samt de to forwards Nikolaj Krag-Christensen (Rungsted) og Morten Madsen (Timrå, SHL).
 
En tynd årgang
Danmarks U18-landshold skal ligeledes spille 4-nationers turnering, hvilket sker i Gjøvik, Norge. 
RSIK er normalt dominerende på de danske ungdoms-landshold, men årgang ’01 er en undtagelse. Kun forward Magnus Galby er udtaget, men han har dog en klubkammerat med, for den blot 15-årige forward Marcus Alm-
quist, fra årgang ’03, er også med i truppen. Backen Anton Hansen, som i dag spiller i finsk ungdoms-ishockey, er også med i truppen. Han er oprindelig fra Amar’ Jets, men spillede flere sæsoner i RSIK.
 
Fem med fra årgang ’02
U17-landsholdet skal en tur til tyske Füssen, hvor de skal spille en traditionsrig 4-nationers turnering. 
På årgang ’02 er RSIK flot repræsenteret med fem spillere. Det er de to backs Kasper Larsen og Gustav Jensen samt de tre forwards Magnus Lykke Jonasson, Sebastian Uldal og Malte Kring Andersen, der skal kæmpe for de danske farver i den altid stærke turnering. Det er den også i år, hvor modstanderne er Slovakiet, Schweiz og værterne fra Tyskland.
Kommentarer
Top