Annonce

Få Lars Eller på væggen
Lars_Eller_Hyldest_Stanley_Cup_Rødovre_080818_IN-38-of-99.jpg

Du kan stadig nå at få dette billede op at hænge på din væg. Nu vil en forening give 5000 kroner ekstra til auktionen.

Nu kan du få et billede på væggen fra en helt unik fejring af Lars Eller i Rødovre. Auk- tionen begyndte i tirsdags og slutter den 5. marts. Byd med på ianfoto.dk/lars. Foto: Ian Nielsen
auktion Ny auktion af vildt Lars Eller portræt skal hjælpe unge spillere fra Rødovre med at gøre virkelighed til drøm.

Det så vildt ud, da Lars Eller foran 5000 fans blev hyldet i sommer i Rødovre med Stanley Cup trofæet hævet højt over hovedet.
Nu har den sympatiske ishockeyspiller, der tog sine første knubs på isen i Rødovre, sagt ja til at signere et kæmpe billede, der har foreviget begivenheden.
Billedet er taget af Rødovre Lokal Nyts freelance-fotograf, Ian Asger Blohm Nielsen og har fået et flot tryk af Kailow, så det tager sig godt ud på enhver væg.
”Jeg kommer selv hjem til sommer og skriver autograf på billederne,” siger Lars Eller, der håber, at billedet bliver solgt rigtig dyrt, så der kan komme mange penge i ishockeystjernes fond.
Det håber fotografen også.
”Det er beundringsværdigt, at så stor en stjerne, som Lars Eller, vil støtte de unge og hele tiden husker, hvor han kommer fra. Derfor vil jeg gerne auktionere billedet væk til en fan eller en virksomhed, der gerne vil støtte sagen og få noget fedt på væggen,” siger Ian Nielsen.
Tirsdag den 12. februar begyndte auktionen på www.ianfoto.dk/lars. Den slutter tirsdag den 5. marts klokken 19.
”Lars vil gerne have, alle har mulighed for at byde, så det ikke kun er de få, som får chancen. Derfor har vi valgt at oprette en auktion,” siger Ian Nielsen.
Lars Eller fonden støtter børn og unge i RSIK, som har brug for hjælp til indkøb af udstyr og andet.

Kommentarer
Top