Dobbeltsejr til SM
WEB_ROG_Micropige.jpg
ROGs Micropige 1 var suveræne til regionsmesterskaberne, så de i dag er Sjællands bedste i Teamgym. Foto: Privat
Teamgym ROG er blandt landets bedste, når det gælder Teamgym, hvilket de beviste til regionsmesterskaberne, hvor det blev til to guldmedaljer og en af sølv.

Da der for nylig var regionsmesterskaber alias sjællandsmesterskaberne i Teamgym, var Rødovre og Omegns Gymnastikforening blandt favoritterne i flere årgange. Og ROG levede op til presset og forventningerne.
”Micropigerne var for første gang nogensinde repræsenteret med to hold i Eliterækken. Micro 2 vandt 3. division endda så overbevisende, at karakteren var højere end vinderen af 2. division,” siger Thomas Marconi Ludvigsen, der er næstformand i ROG. Han fortsætter om Micropige 1.
”De præsterede næsten fejlfrit i spring, trampolin og rytme, hvilket betød, de vandt samlet og dermed blev regionsmestre.”
”Vores Minipige 1 kæmpede i 1. division mod Sjællands bedste minipiger. Holdet var fantastisk på både tramp og bane, hvor 35 ud af 36 spring landede på benene. Desværre blev rytmeserien ikke udført lige så skarpt som hjemme i træningshallen. De blev dog alligevel nummer 2 og kunne tage hjem med sølvmedaljer, som Sjælland næstbedste minipigehold.”

Minipigerne fra ROG er på podiet, hvor de fylder godt ud på 2. pladsens podie.Minimix vandt over Gladsaxe
Måske kan nogle huske ROGs Minimix, der blev henvist til DM-sølv direkte på DR.dk, da GIF fra Gladsaxe vandt foran rullende kameraer fra DR.
”Vores Minimix var i den grad også klar til kamp. Det så ud til at blive en tæt kamp mellem ROG, GHG fra Herlev og GIF. Men efter vores Minimix leverede en stort set fejlfri konkurrence, kunne de indtage den øverste skammel og titlen som regionsmester 2019 i meget overlegen stil,” fortæller Thomas Marconi Ludvigsen, som glæder sig til at det talentfulde Minimix hold til DM. Han fortsætter om de ældre hold.
”Vores Juniorpiger scorede også flotte placeringer og juniorpige 1 var kun, 0,6 point fra en podieplads i 1. division. Pigerne er dermed det fjerdebedst placerede hold på Sjælland.”
”Seniormix var også i konkurrence, men nerverne havde overtaget og det blev til en del fejl hist og her. Dog blev det også til debutspring og en flot fjerdeplads til de voksne gymnaster,” roser en stolt næstformand.

Minimix fik endelig højere pointscore end GIF Gladsaxe, så ROG i dag er Sjællands bedste.

Kommentarer
Top