Annonce

Hannah Jørgensen “Det ser godt ud lige nu”
RH_damer-lyngby_003_030219_BP.jpg

Håndbold damer 2. Division, Rødovre HK - Lyngby, 3. Februar 2018. Hannah Jørgensen

RHs stregspiller Hannah Jørgensen scorer mod Lyngby HK.. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Det ser godt ud lige nu, siger RHs stregspiller Hannah Jørgensen, om en eventuel oprykning til 1. division, efter sejren i topkampen mod Lyngby HK.

Det var rigtig fedt, med sejren over Lyngby i dag, siger Rødovre HKs storspillende stregspiller Hannah Jørgensen. ”Det fungerede bare for os i dag, sidst vi mødte Lyngby, havde vi nogle skader, og kom lidt dårligt fra start, så vi troede ikke rigtigt på det. Men i dag havde vi fuldt mandskab, så vi vidste, at gik vi ind og gav alt hvad vi havde, så var der en chance, selvom Lyngby er rigtig dygtige” siger Hannah Jørgensen og fortsætter.
”Vi havde problemer med at få scoret i en periode i første halvleg, og det er der vi skal holde fast, og hjælpe hinanden, og holde gejsten, det syntes jeg vi formåede, og vi kom foran igen.
Personligt lavede jeg et par dumme ting, hvor jeg får 2 udvisninger, det var ikke så heldigt, men så er det godt, at andre går ind og giver den gas”.

Om en eventuel oprykning til 1. division siger Hannah Jørgensen.
”Det ser godt ud lige nu kan man sige, men vi skal jo stadig gå ud til hver kamp for at vinde, for Lyngby ligger jo fortsat lige under os, og HIK er også tæt på, så vi skal ind til hver kamp med samme indstilling som i dag”, siger Hannah Jørgensen.   

Kommentarer
Top