Beruset chauffør anholdt
politi_024_190516.jpg

Fotodag hos Vestegnens Politi

En alkoholpåvirket og tissetrængende lastbilchauffør blev i mandag anholdt på Hvidovrevej. Foto: Arkiv
politi En alkoholpåvirket og tissetrængende lastbilchauffør blev i mandags anholdt på Hvidovrevej.

Det er sjældent en god idé at drikke alkohol i arbejdstiden og slet ikke, når man er lastbilchauffør. Heldigvis fik en kvindelig medarbejder i et supermarked på Hvidovrevej mistanke om, at en 51-årig chauffør havde drukket alkohol, da han tidlig mandag morgen ved 5-tiden leverede varer til forretningen. Hun kontaktede derfor politiet og kort tid efter blev lastbilchaufføren anholdt og sigtet for spirituskørsel. Han blev også sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, idet han havde besørget på åben gade. Han erkendte begge sigtelser og blev kørt til politigården i Albertslund til blodprøver.

 Kommentarer
Top