Annonce

Anonym forening støtter Eller-indsamling
Lars_Eller_Hyldest_Stanley_Cup_Rødovre_080818_IN-38-of-99.jpg

Du kan stadig nå at få dette billede op at hænge på din væg. Nu vil en forening give 5000 kroner ekstra til auktionen.

Du kan stadig nå at få dette billede op at hænge på din væg. Nu vil en forening give 5000 kroner ekstra til auktionen.
Auktion 6500 kroner er i skrivende stund det højeste bud på det billede, der er skabt ud af Ian Nielsens foto af Lars Ellers historiske tur med Stanley Cup pokalen gennem byen. Nu vil en anonym forening smide 5000 kroner oven i den endelige købssum, der går ubeskåret til Lars Eller fonden.

Der kan være ekstra skøjter på vej til byens isglade børn. Det går nemlig godt med den auktion af et billede, der skal samle penge ind til Lars Eller fonden. Det så nemlig majestætisk vildt ud, da Lars Eller foran 5000 fans blev hyldet i sommer i Rødovre med Stanley Cup trofæet hævet højt over hovedet.
Nu har den sympatiske ishockeyspiller, der tog sine første knubs på isen i Rødovre, sagt ja til at signere et kæmpe billede, der har foreviget begivenheden. Og det er dét billede, som er auktioneret væk for at samle penge ind til fonden.
Billedet er taget af Rødovre Lokal Nyts freelance-fotograf, Ian Asger Blohm Nielsen og har fået et flot tryk af Kailow, så det tager sig godt ud på enhver væg.
”Jeg kommer selv hjem til sommer og skriver autograf på billederne,” siger Lars Eller, der håber, at billedet bliver solgt rigtig dyrt, så der kan komme mange penge i ishockeystjernes fond.
Det håber fotografen også.
”Det er beundringsværdigt, at så stor en stjerne, som Lars Eller, vil støtte de unge og hele tiden husker, hvor han kommer fra. Derfor vil jeg gerne auktionere billedet væk til en fan eller en virksomhed, der gerne vil støtte sagen og få noget fedt på væggen,” siger Ian Nielsen.

 

Vil smide 5000 ekstra

I skrivende stund er det René Hougaard fra BMC Biler, der har det højeste bud på 6500 kroner. Et beløb, der altså måske bliver næsten fordoblet. En anonym forening i Rødovre vil nemlig støtte projektet med yderligere 5000 kroner, hvis det altså blive vedtaget på det næste bestyrelsesmøde. En formsag i den Verden.

”Ellers præstation er enestående. Fonden er en vej som idrætten må gå, men der er for få penge pt.,” siger en talsmand fra foreningen, der følger idrætten i Rødovre tæt, men gerne vil være anonym.

”Vi vil støtte et godt initiativ, men uden at være bundet til at give mere end den ene gang og uden at bruge mere end 5000 kroner,” forklarer talspersonen til Rødovre Lokal Nyt.

Tirsdag den 12. februar begyndte auktionen på 

www.ianfoto.dk/lars og samme sted kan du fra den 5. marts klokken 19 se, hvad det endelige beløb endte på.
”Lars vil gerne have, alle har mulighed for at byde, så det ikke kun er de få, som får chancen. Derfor har vi valgt at oprette en auktion,” siger Ian Nielsen.
Lars Eller fonden støtter børn og unge i RSIK, som har brug for hjælp til indkøb af udstyr og andet.

Kommentarer
Top