Annonce

Åndsboller
chrumme_002_150915_BP.jpg
Christian Christensen er 'Christian Chrummer' i Rødovre Lokal Nyt Foto: Arkiv
chrumme Når det er januar og man bare holder sig indendøre og venter på at foråret skal komme, ja så er der faktisk ting man kan opleve.

I denne weekend (sidste weekend Red.) kan man i Rødovre opleve Håndarbejdesmesse. Lige der tror jeg bare, at jeg vælger Netflix og noget kage. Men der er også en anden messe i nabo-kommunen: Krop-sind-ånd og helse messe i Brøndby. Eller som jeg kalder den: Åndsbolle-messen. Her vil man møde den største koncentration af mennesker med sølvpapirshatte og magiske hænder, nogensinde samlet på den samme matrikel.
Må jeg i flæng nævne nogle af udstillerne: Astrolog og Clarivoyange, Balanceministeriet, bevidsthedsmedicin, Krystalkuglelæsning, Martinus åndsvidenskab, Dyretelepatør, Engleskolen, Hannadea Håndlæsning, Holistisk fødselshjælper, Intuitiv maling, Klanguniverset, Krystallys, Musikhealing og Sjælsmusik, Numerologi, Sjælevandring, Sjælsskåle, Tarot, Trommeværkstedet, Vandrer mod Lyset Forum…og sidst men ikke mindst Mirakel-Per.
Mirakel-Per går sig i Guddommelig smertelinding. Mirakler sker under behandlingen af dig!
Ja, men for helvede Mirakel-Per, hvor har du været henne? Hvad fanden skal vi med sundhedsplatformen og sundhedsvæsnet, når vi har MIRAKEL-PER. Det kan godt være, at Per kan noget med mirakler, men går man ind på hans hjemmeside (som han selv opfordrer til) ja, så er det tydeligt for enhver at Per ikke lige udretter IT-mirakler. Hans hjemmeside består af to billeder af en kirke der lyser og en email addresse. Jeg håber han er bedre til mirakler end til IT. Men jeg har min tvivl.
Man kan også overvære et foredrag om Sensorisk Træning. Ja, det er så her hvor Martin Spang Olsen stiller STORE spørgsmål som: ”Hvordan ved du, at du eksisterer?” Prøv at komme herhen, Martin så skal jeg sparke dig SÅ hårdt i løgposen og så kan vi helt retorisk stille dig et modspørgsmål: ”Er du stadig i tvivl om du eksisterer? Eller skal du lige have en sheriffstjerne og en finger i øjet til at fjerne den sidste tvivl?”
Sorry, men det er altså en samling af tosser, som lukrerer på triste mennesker med ondt i livet. Personligt kunne jeg godt forestille mig at troppe op hos en af de adskellige clarivoyante udstillere og bare stille mig der til hun (og det ER overvejede kvinder) spørger mig: ”Kan jeg hjælpe dig?” bare for at svare hende: ”Hvis DU ikke ved det, så tror jeg ikke at du er særlig dygtig!”
Det spøjse af det hele er, at Folkekirken også har en stand. Tænk engang, i Middelalderen der brændte kirken kættere, hekse, håndlæsere og krystalkugler-kiggere på bålet. I dag? Der tager vi sgu på messen sammen med dem. En tosse til en anden. Fandme godt jeg har meldt mig ud af den forening, så mine kirkeskattepenge ikke går til at kirken kan deltage i åndsbolle-messer.
Men tosserne har fået medvind og Royal opbakning. Den norske prinssesse Märtha Louise (ja hende den bimse) kommer og fortæller om engle og om at være højsensitiv.
Jeg er fandme også højsensitiv, for jeg kan lugte platugler og mystik-gøglere på samme afstand, som en bonde kan lugte lort i en gylletank.

Kommentarer
Top