Annonce

10 år med hus og hjem
gabriel-dkboligsalg.jpg
Gabriel Barløse fejrer 10 år i DK Boligsalg på Damhustorvet. "Men vi har så travlt, at vi først gør noget ud af det om et par måneder, når der er mere ro på," griner Gabriel. Foto: Brian Poulsen
10 år For 10 år siden drejede Gabriel Barløse for første gang nøglen til sit nye kontor i Rødovre. Siden har et årti som mægler på Damhustorvet ført ham rundt overalt i den by, han selv lever i.

Sammen med hustruen har Gabriel Barløse gennem de sidste 10 år sagt ordene beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, så mange gange, at det næsten var en selvfølge, at deres fælles butik, DK Boligsalg, for nylig var med i et tv-program af samme navn. Men det er bare ét af mange højdepunkter den lokale mægler har oplevet gennem de sidste 10 år.
“Det er utroligt, at tiden går så stærkt, men det må betyde, der er fart på. Når man fylder 10 år begynder udfordringerne at komme og for os er det selvfølgelig markedet,” siger Barløse.
I fødselsdagsgave ønsker han sig derfor et stabilt boligmarked.
“Vi startede i de sværeste tider efter finanskrisen og har alligevel formået at blive kåret som Gazellevirksomhed to gange og haft ejendomme med i Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed, samt Boligkøb i blinde. Vi har solgt alle slags boliger og det har været en sjov rejse, men vi kunne da godt tænke os mere stabilitet,” siger han.
“Det er vigtigt, at det man lover kunderne ikke er marketingsstyret oppefra fra en eller anden smart kommunikationsafdeling, der siger, nu kører vi en tv-kampagne, for det er det nye shit. Det er ikke altid, de har fingeren på pulsen lokalt,” siger Gabriel og tilføjer:
“De ting vi arbejder med, ser vi i hverdagen og det er sindssygt lokalt. Også når man selv bor her. Derfor ønsker vi af flere grunde også et stabilt boligmarked med ro omkring troen på priser og at folk har
gode jobs. Det skal ikke være så smart det hele.”

Kommentarer
Top