Annonce

William Rørth holdt ”nullet” mod Herlev Eagles
WEB_FOR_RMB-odense_012_111218_BP.jpg

Metalligaen, Ishockey: R¿dovre Mighty Bulls - Odense Bulldogs, 11. december 2018. #1 William R¿rth

Stor kamp af William Rørth der holdt nullet mod Herlev Eagles. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Rødovre Mighty Bulls vandt tre vigtige point i udekampen mod Herlev Eagles, og er nu ti point foran Herlev, hvor der resterer otte kampe i Ligaen.
Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls
0-4
(0-0, 0-1, 0-3)

35:24 0-1 Nicklas Carlsen (Matthias Asperup)
47:35 0-2 Rasmus Astrup (Riku Pitkänen, Julius Nyquist)
48:53 0-3 Julius Nyquist (Rasmus Astrup)
58:12 0-4 Sebastian Bergholt

Udvisninger:
03:45 Marco Illemann, Rødovre (Holding)
06:41 Luis Blak Olsen, Herlev (Delaying the game)
11:31 Kim Johansen, Rødovre (Tripping)
29:06 Riku Pitkänen, Rødovre (Slashing)
30:43 Ulrich Linnet, Herlev (Slashing)
39:34 Sebastian Bergholt, Rødovre (Roughing)
45:21 Per Savilahti Nagander, Herlev (Tripping)
47:27 Per Savilahti Nagander, Herlev (Tripping)
48:35 Jesper Thörnberg, Herlev (Holding)
51:54 Marco Illemann, Rødovre (Holding)

Skudstatistik: 34-33 (9-7, 8-16, 17-10)

Tilskuere: 1344

Rødovre Mighty Buls, stillede op til kampen mod Herlev Eagles, uden Kasper Jensen, Steffen Klarskov, Edgars Treijs, Nikolaj Zorko og Stefan Ridderwall.
Rødovres start femmer: Sebastian Bergholt, Julius Nyquist, Kim Johansson, Matthias Asperup og Nicklas Carlsen. William Rørth starter i mål, med Frederik Jakobsen som Backup.

Der var god stemning i ”Ørneborgen” op til det vigtige lokalopgør om tre vigtige point.
Der var fart på fra kampens start, og Rødovre var tæt på scoring i kampens første angreb, da Matthias Asperup lagde en tværpasning ind foran mål til Nicklas Carlsen, som ikke fik rigtigt træf på pucken. Begge hold spillede med højt tempo, og en høj fejlprocent. Fire minutter inde i første periode, fik Marco Illemann to minutter for Holding. Et sikkert undertalsspil, holdt Herlev fra, at spille sig frem til afslutninger.
”Tyrene” fik en powerplay mulighed efter syv minutter, men fik ikke spillet sig frem til kvalificerede afslutninger. Farligste forsøg i RMBs powerplay, opstod efter en misforståelse i Rødovres egen zone, som gav hjemmeholdet en stor mulighed for, at komme foran.
Midt i perioden, måtte Kim Johansen en tur i straffeboksen for en Tripping. Herlev fik ikke udbytte af deres overtalsspil, og William Rørth i RMBs mål, blev ikke udsat for de store prøver.
Spillet vekslede fortsat, uden at der blev spillet frem til afslutninger, som gav de to keepere problemer. En lidt rodet første periode med meget fart, hvor hjemmeholdet var mest i puckbesiddelse.

Rødovre kom bedst ud til anden periode, og havde bedre styr på pasningsspillet. Nicklas Carlsen og Kim Johansen havde gode afslutninger, men Emil Jidskog i Herlevs mål præsterede gode redninger. Midt i perioden blev der dømt Slashing mod Riku Pitkänen. I undertal, var Rødovre tættest på, at komme foran på en kvalificeret afslutning af Sebastian Bergholdt.
Herlevs Ulrich Linnet fik to minutter for Slashing, men Rødovres powerplay var ikke effektivt, og fortsat 0-0 midt i anden periode.
Da der resterede fem minutter af anden periode, opfangede Matthias Asperup pucken ved blueline, og efter et par elegante driblinger, sendte han en pasning til Nicklas Carlsen, som resolut sendte pucken i mål, til en fortjent føring.
Et halvt minut inden periodepausen, fik Sebastian Bergholdt to minutter for Roughing. En kendelse, der var svær at få øje på.
En anden periode, hvor Rødovre spillede med langt højere energi, og kunne gå til pause med en fortjent 0-1føring.

Rødovre startede tredje periode i undertal, hvor Herlev lagde pres på fra start, og havde et par nærgående afslutninger, men William Rørth leverede et par superredninger. Herlev fastholdt presset, indtil Herlevs Per Savilahti Nagander blev sendt i straffeboksen for en Tripping mod Mads Eller. Per Savilahti Nagander var netop kommet på isen igen, da han begik endnu en Tripping på Mads Eller, en voldsom en af slagsen.
Der var kun spillet otte sekunder, da Riku Pitkänen sendte pucken mod mål. Emil Jidskog parerede, og Rasmus Astrup slog reeposten i mål.
Et minut efter Rasmus Astrups scoring, fik Herlev endnu en udvisning. Efter tyve sekunders powerplay, sendte Julius Nyquist pucken op i det ene målhjørne med et håndledsskud.
Herlev tog en Timeout, og umiddelbart, efter tog Rødovre en Timeout. Spillet var netop sat i gang, da Marco Illemann fik to minutter for Holding. Herlev fik ikke styr på deres powerplay, og var ikke i nærheden af en reducering.
Da der resterede to minutter af anden periode, erstattede Herlev Emil Jidskog med en markspiller, og det så Sebastian Bergholdt, så han sendte pucken i det tomme mål fra egen zone, til en fortjent 0-4 sejr.

Efter en lidt rodet første periode, overtog Rødovre initiativet, havde tingene under kontrol, var spilstyrende og var skarpe i overtalsspillet i tredje periode. William Rørth i målet holdt nullet, og viste højt niveau.
En god dommerpræstation af kampens to hoveddommere Tim Tzirtziganis og Mads Frandsen, som lod de to spille.

Der resterer nu otte kampe i Ligaen, og Rødovre er ti point foran Herlev, der ligger på en 8. og Play-Inn plads. De to hold mødes igen den 30. januar i Herlevs ”Ørneborg”.

Rødovre Mighty Bulls får besøg af SønderjyskE, søndag den 20. januar kl. 14:00 i Rødovre Centrum Arena.

 

Kommentarer
Top