Annonce

Vildt comeback af RMB
RMB-Hvidovre_048_070118_BP.jpg

Metalligaen: Rødovre Mighty Bulls - Hvidovre Fighters, 7. Januar 2018. #13 Sebastian Bergholt, #19 Matthias Asperup

To scoringer af Matthias Asperup i 6-4 sejren over Herning Blue Fox. Foto: Brian Poulsen
Ishockey Efter to middelmådige perioder og bagud 1-4, blev der vendt fuldstændig rundt på den ishockeykamp, i tredje periode, da ”Tyrene” fik vendt et truende nederlag til en 6-4 sejr.
Rødovre Mighty Bulls-Herning Blue Fox
6-4
(0-1, 1-3, 5-0)

38:59 1-4 Kim Johansson (Jonas Sass, Nicklas Carlsen)
40:48 2-4 Matthias Asperup
44:31 3-4 Mads Eller (Patrick Flügge, Rasmus Astrup)
44:52 4-4 Julius Nyquist (Morten Andreasen)
48:29 5-4 Matthias Asperup (Nicklas Carlsen)
59:43 6-4 David Suvanto

20:17 0-1 Zachary Torquato (Kristoffer Astorp)
27:44 0-2 Morten Poulsen (Kristoffer Astorp, Zachary Torquato)
30:40 0-3 Daniel Nielsen (Kristoffer Astorp)
35:34 0-4 Morten Poulsen (Zachary Torquato)

Udvisninger:
18:38 Mads Eller, Rødovre (Hooking)
24:54 Patrick Flügge, Rødovre (Delaying the game)
26:45 Matthias Asperup, Rødovre (Delaying the game)
49:47 Nicklas Carlsen, Rødovre (Hooking)

Skudstatistik: 16-22 (4-10, 2-11, 10-1)

Tilskuere: 879

Rødovre Mighty Buls stiller op til kampen mod Herning Blue Fox, uden Kasper Jensen, Steffen Klarskov og Nikolaj Zorko. William Rørth og Lasse Mortensen er endnu ikke klar, efter deres VM deltagelse på U-20 landsholdet i Canada.
Rødovres start femmer: Sebastian Bergholt, Julius Nyquist, Kim Johansson, Matthias Asperup og Nicklas Carlsen. Stefan Ridderwall starter i mål, med Christian Larsen som Backup.

Fin åbning på kampen, hvor spillet vekslede, uden at der blev spillet frem til store afslutningsmuligheder. Kampens første store mulighed faldt midt i perioden, da Nicklas Carlsen fandt Matthias Asperup tæt foran mål, men afslutningen gik tæt forbi mål. Umiddelbart efter fik Thomas Olsen en mulighed, men sendte pucken over mål. Kort før periodepausen, blev der dømt Hooking mod Mads Eller, og Rødovre sluttede første periode i undertal.
En jævnbyrdig første periode, hvor de to keepere ikke blev udsat for de store udfordringer.

Rødovre kom skidt ud til anden periode, og Zachary Torquato kunne ubesværet bringe Herning foran, allerede efter tyve sekunder. Fem minutter inde i perioden, fik Patrick Flügge to minutters straf, og inden Flügge igen kom på isen, måtte Matthias Asperup tage plads i straffeboksen. Herning spillede et effektivt powerplay, og Morten Poulsen kunne fra tæt hold bringe gæsterne foran 0-2. Herning lagde herefter et massivt pres mod Stefen Ridderwalls mål, og Rødovre havde svært ved, at spille pucken ud af egen zone. Midt i perioden tog Hernings Daniel Nielsen chancen fra blue line, hvor han sendte pucken i nettet til stillingen 0-3. Rødovres defensiv så ikke godt ud, og offensivt blev der ikke leveret meget. Det blev 0-4 fem minutter inden periode pausen, da Morten Poulsen blev spillet helt fri i højre side, og han havde ikke problemer med, at sende pucken i mål.
Rødovre fik lidt oprejsning et minut inden pausen, da Kim Johansson fik reduceret til 1-4. En tung periode for ”Tyrene” som ikke fik rytme i spillet, og til tider virkede modløse. Der var ikke meget der fungerede.

Tredje periode var netop sat i gang, da Matthias Asperup erobrede pucken, som efter et par teknisk veludførte driblinger, sendte pucken i nettet – en flot scoring.
Det blev 3-4 kort efter da Mads Eller sendte pucken i mål. Stemningen i hallen steg, og Herning tog en Timeout, og skiftede målmand Simon Nielsen ud med Frederik Søgaard.
Få sekunder senere lå pucken igen i Hernings mål, da Julius Nyquist sendte pucken forbi Frederik Søgaard. Rødovre havde fortsat fuld fart på skøjterne, og holdt spillet i Hernings zone, og det resulterede i endnu en scoring af Matthias Asperup, der sendte Rødovre på sejrskurs.
Så fik Nicklas Carlsen to minutters straf, men Rødovres boksplay forhindrede Herning i, at komme til afslutninger.
Herning forsøgte at få vendt spillet, men fik ikke etableret deres angrebsspil. Kort før tid, var Hernings keeper Frederik Søgaard på vej ud, det så David Suvanto, der fra egen zone sendte pucken i det tomme mål til slutresultatet 6-4.
Et fuldstændig vanvittigt comeback af ”Tyrene” som kom ud til tredje periode med en helt anden attitude, efter to tvivlsomme perioder, hvor der manglede vilje og gejst.

Fredag den 11. januar kl. 19:00 får Rødovre Mighty Bulls besøg af SønderjyskE i Rødovre Centrum Arena.

Kommentarer
Top