Topholdet gav tennistæsk
WEB_rasmus-schwarz_roedovre-tennisklub_027_110116_BP.jpg
Rasmus Schwarz var syg og tabte for en sjælden gang skyld en kamp. Foto: Brian Poulsen / arkiv
tennis Rødovre Tennisklub måtte strække våben, da 1. divisions tophold fra Hillerød vandt 5-1.

En syg 1. single, Rasmus Schwarz, led et af sine sjældne nederlag, men der er ingen tvivl om, at en influenza ligeså meget var med til give Hillerødspilleren Gustav Theilgaard sejren. Efter kampen måtte Schwarz køres hjem, så 2. doublen blev tabt uden kamp.
Den eneste sejr stod lillebror, Jonas Schwarz, for, da han vandt 3. singlen med 0-2 (5-7, 5-7). Han og Marcin Gosieniecki tabte dagens eneste double i tre sæt (6-3, 6-7, 10-3), hvilket var dagens eneste kamp, der kom ud i tre sæt. Det betød, at både 2. singlen David Dark Hansen og 4. singlen Marcin Gosieniecki tabte deres kamp i to sæt.
Oprykningen til elitedivisionen bliver nu et opgør imellem Hillerød og ATK, der begge har 25 points, mens Rødovre har 18 points på 4. pladsen. I de to sidste runder i starten af marts møder Rødovre de to bundhold Farum og Skovshoved.

Top