Annonce

Sportschef vil bygge en stærk bro
WEB_Avarta_vs_AB_Benjaminsen_18-19_050818_IN-43-of-43.jpg
Peter Benjaminsen er ny sportschef i Boldklubben Avarta, altså moderklubben, hvor han glæder sig til at arbejde med klubbens mange talenter. Foto: Ian Nielsen / arkiv
fodbold Peter Benjaminsen stoppede som cheftræner for Avarta, da efterårssæsonen sluttede. Nu tiltræder han som sportschef for moderklubben.

Peter Benjaminsen kom til Avarta samtidig med den daværende og nu tilbagevendte træner, Thomas Westh Hansen.
”Jeg har sagt ja, fordi jeg rigtig godt kan lige at være i klubben. Nu tog jeg hurtigt springet fra spiller til træner, hvilket desværre ikke kunne hænge sammen med privatlivet, så jeg er rigtig glad for, denne mulighed opstod,” siger Peter Benjaminsen, der har stor erfaring fra flere forskellige klubber og den erfaring er noget han også skal bidrage med til klubbens talenter. Det ser sportschefen frem til, men skal samtidig være med til at styrke forholdet mellem moderklubben og den professionelle afdeling i Avarta.
”Jeg kan rigtig godt lige folkene i klubben og jeg ser frem til fremadrettet at få lov til at arbejde sammen med de dygtige, kompetente og passionerede trænere og ledere, der dagligt gør et kæmpe stykke arbejde. Jeg kommer ikke til at sidde meget bag et skrivebord, når jeg er i klubben, men vil hellere bruge tiden ude på banerne i tæt dialog med trænerne, hvor jeg kan give noget af min erfaring videre til klubbens talenter,” fortæller sportschefen. Han forsætter:
”Det er rigtig vigtigt med et godt forhold og samarbejde mellem moderklubben og den professionelle afdeling, der styrer 1.senior. Det samarbejde, var jeg en del af i efteråret, og den bro, der skal være mellem de to afdelinger, skal jeg være med til at gøre endnu bedre og stærkere, hvilket også er det, begge afdelinger ønsker,” slutter Benjaminsen.

Hvem er Peter Benjaminsen?
Han 36 år og bor i Roskilde. Udover det aktive i at være sportslig leder for seks af klubbens elitehold er Peter Benjaminsen arbejdende medejer af et salgsbureau i Helsingør. Han danner par med Mette og er far til to drenge på henholdsvis 3 år og seks måneder. Peter Benjaminsen indledte sin egen fodboldkarriere i Farum, hvor han spillede både ungdoms- og seniorspiller, inden han skiftede til en professionel tilværelse i AB og sidenhen tilbage til FC Nordsjælland. Det er, udover Avarta, også blevet til ophold i Køge, Herfølge, Hvidovre og Helsingør.

Sejr i træningskampe
I lørdags vandt Avarta med 1-2 (1-1), da de besøgte KB.
Målscorerne var Oliver Carrara og Stefan Alrik. Avarta stillede med tre spillere fra klubbens U19-hold og én spiller fra B-truppen, mens resten var spillere fra A-truppen, skriver Avarta på deres hjemmeside avartaelite.dk, der også skriver om kampen i Albertslund, der blev vundet af Avarta med 1-5. Der blev Avartas mål scoret af Tarik Lakhdar, Mads Walter og Abdul.
De to næste træningskampe spilles på lørdag den 2. februar, klokken 11.40 samt klokken 13 i Brøndby mod naboernes U19-hold.

Kommentarer
Top