Sporten kort skrevet
RH_damer-KSI_043_230918_BP.jpg
RHs damer er flyvende og vandt igen i weekenden. Nu venter en vaskeægte topkamp. Foto: Brian Poulsen / arkiv
Kort om sport RFC vandt over Vanløse, RHs to tophold vandt igen i weekenden og så startede Avarta 2019 med at vinde i Vanløse. Og så vil RHs håndboldherrer få flyttet deres kamp, hvis Danmark kommer i VM-finalen.

Vilde cifre da RFC vandt
Rødovre Floorball Club mødte fredag aften Vanløse Floorball i Vanløse Hallen og det endte med en målrig kamp, som blev vundet af RFC med 10-9.
Rødovre FC spiller sin næste kamp på lørdag den 26. januar klokken 16.30 mod Hvidovre Attack FC i Avedøre Idrætscenter. Et spændende opgør, da seks tidligere rødovrespillere i julepausen, valgte at skifte til Hvidovre Attack FC.

Flytning af kamp
Rødovres håndboldherrer vandt søndag eftermiddag 28-21 i udekampen mod HK Lammefjorden.
Spændingen i toppen af 3. division er fortsat intakt, da rækkens nummer 1. Hvidovre tabte 29-22 til Jernløse. Hvidovre IF, TIK Taastrup og Rødovre HK har nu alle tabt fire point og deler førstepladsen.
Rødovre HK møder HØJ på søndag den 27. januar klokken 17.15 i Rødovre Stadionhal. RH vandt 25-22 sidst de to hold mødtes i Ølstykke Hallen.
BEMÆRK: Kommer Danmark i VM-finalen i håndbold, flyttes kampen frem til klokken 11.45.Topkamp for damerne
Det blev til endnu en sejr til Rødovres håndbolddamer, der lørdag eftermiddag vandt 21-16 over TMS Ringsted i Ringsted Hallen. Rødovre HK ligger nu alene på førstepladsen med 30 point for 16 kampe. Nærmeste konkurrent Lyngby HK tabte overraskende 22-23 til Furesø Håndbold og har nu 26 point for 15 kampe.
Søndag den 3. februar klokken 15 er der topopgør i Rødovre Stadionhal, hvor Rødovres damer får besøg af Lyngby HK, der vandt de to klubbers første møde med 28-17 og dermed er det eneste hold, der har formået at tage point fra RH.
En sejr til RH i topkampen vil sende rødovre et meget stort skridt mod 1. division.

Sejr i årets første træningskamp
Avartas første træningskamp blev vundet 0-2 (0-1) i Vanløse. Emil Wass og Agro Parfait scorede målene.

Kommentarer
Top