Annonce

Skibet er valgt med omhu
Flemming-ÿstergaard.jpg
Flemming Lunde Østergaard Hansen svarer på Steen Skovlinds læserbrev. Foto: Presse
svar på læserbrev Der mangler dagtilbudspladser i Islev. Derfor har Kommunalbeslutningen besluttet at udvide antallet af pladser, så flere børn kan blive passet i nærområdet.

Flemming Lunde Østergaard Hansen svarer på Steen Skovlinds læserbrev.

Det er naturligt nok et stort ønske fra forældrene. Efter grundige overvejelser er vi nået frem til, at det mest optimale er at udvide Børnehuset Skibet med ekstra pladser. Børnehuset Skibet er i dag et velfungerende dagtilbud bestående af fire stuer. 

Annonce

Ved siden af Skibet har Orient klublokaler. Der er indgået en fin aftale mellem kommunen og Orient, så Orient kan få nye klublokaler ved Islev Skole, hvor mange af klubbens aktiviteter foregår. Samtidig bliver der frigivet et stort areal på Orients hidtidige grund, som gør en udvidelse af Skibet mulig.

God økonomisk løsning
En udvidelse af Skibet er valgt af flere grunde. For det første giver denne løsning mulighed for at bygge videre på Skibets gode arbejde til gavn for flere børn og forældre. For det andet har det længe været et ønske fra forældre i nærområdet, at Skibet blev udvidet. For det tredje er det en god økonomisk løsning, da en række fællesarealer i Skibet vil kunne dække behovet, også efter en udvidelse. Og for det fjerde vil en udvidelse kunne gennemføres hurtigere og med mindre risiko end bygningen af en helt ny institution på bar mark.
Jeg er fuld bevidst om, at flere børn vil betyde mere trafik morgen og eftermiddag i kvarteret. Heldigvis vil det kun være på hverdage og på tidspunkter, der for mange er almindelig arbejdstid. Jeg forventer til gengæld ikke, der kommer mere trafik til varekørsel og affaldsafhentning i forbindelse med Skibet, da de lastbiler, der kommer i dag, fremover blot vil skulle
have mere med.
Vi er meget opmærksomme på trafikmønstrene på vores indre veje, hvor vi blandt andet har vedtaget at sætte hastigheden ned. Jeg vil også gerne love, at vi, i forbindelse med udvidelsen af Skibet, vil undersøge, hvad vi kan gøre for at reducere trafikale gener.

Kommentarer
Top