Sikker 12 måls sejr til RHs herrer
RH_herrer-herlev_005_150117_BP-1024x683-960x640-1.jpg
Kristoffer Leth blev RHs topscorer i sejren over HØJ. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Rødovres håndboldherrer vandt en sikker tolv måls sejr over HØJ, men fik efter en forrygende start, problemer med holdet fra Ølstykke, som fik reduceret til 15-14 kort inde i anden halvleg. Da det så sværest ud i anden halvleg, blev der vendt fuldstændig rundt på kampen, da RH øgede til 23-14 på tolv minutter og vandt kampen 30-18.
Rødovre HK-HØJ
30-18
(13-11)

Kristoffer Leth                          7 mål
Rasmus Hartmann                  5 mål
Jacob Bønnelykke                   4 mål
Andreas Mittet                         3 mål
Ask Kristoffersen                     3 mål
Matias Nielsen                         3 mål
Lucas Schjøtt                           3 mål
Ditlev Sjøgren Olsen                1 mål
Alexander Krag Hansen          1 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 2
HØJ: 2

Rødovres håndboldherrer, havde til kampen mod HØJ søndag formiddag i Rødovre Stadionhal, en del skader.
Det var umiddelbart ikke til at se fra kampens start, da hjemmeholdet i løbet af femten minutter, havde bragt sig foran 9-2, hvor Kristoffer Leth og Rasmus Hartmann var effektive med hver tre scoringer. Der var fart på angrebsspillet, og kvalitet i afslutningerne. Et kompakt forsvar og storspil af Lasse Sørensen i målet, holdt gæsterne ned på kun to scoringer.
Efter den gode start, så lykkedes det på forunderlig vis, at lukke gæsterne ind i kampen, og smide en sikker føring væk. Scoringsfrekvensen faldt kraftigt, og hjemmeholdet havde svært ved, at få etableret angrebsspillet. 
Fra stillingen 9-2 kom gæsterne tilbage, og fik reduceret til 12-10 et minut før pausen. Jacob Bønneløkke øgede til 13-10 inden gæsterne, fik reduceret til 13-11 på straffekast i halvlegens sidste sekund.
Rødovre lagde stærkt ud, og havde fuldstændig styr på tingene. Havde fart på angrebsspillet og var effektive i afslutningerne, og burde have lukket kampen.

Rødovre kom ikke godt ud til anden halvleg. HØJ fik reduceret hjemmeholdets føring til 15-14 efter seks minutter, og kampen var fuldstændig åben.
Men så kom hjemmeholdet i gang igen. I løbet af de følgende tolv minutter, øgede Rødovre til 23-14 og gæsterne blev kørt fuldstændig over.
I kampens sidste ti minutter, havde Rødovre fuld kontrol, og øgede til henholdsvis 26-15 og 29-17 inden Alexander Hansen lukkede med kampens sidste scoring, til slutresultatet 30-18.
En overbevisende sejr til hjemmeholdet, efter en periode, hvor der ikke var meget der fungerede. Da det så sværest ud i starten af anden halvleg, blev der vendt fuldstændigt rundt på den her håndboldkamp. Hjemmeholdet fik mere fart på angrebsspillet, og tilspillede sig store chancer som blev afsluttet effektivt.

Rødovre spiller sin næste kamp, søndag den 3. februar kl. 16:15 ude mod TMS Ringsted.

 

Kommentarer
Top