Annonce

RHs damer fortsat på sejrskurs
RH_damer-KSI_008_230918_BP.jpg
Anna Jagd blev RHs topscorer med syv mål, i sejren over Ajax. Foto: Brian Poulsen
Håndbold Men en overbevisende første halvleg, og en pauseføring på ti mål, grundlagde RHs damer sejren på 28-18 over Ajax København.
Rødovre HK-Ajax København
28-18
(15-5)

Anna Jagd                                 7 mål
Line Kejser                                5 mål
Katrine Clasen                          5 mål
Sarah Kejser                             3 mål
Emilie Tautoft                            3 mål
Hannah Jørgensen                   2 mål
Julie Brandt                              1 mål
Maria Breddam                        1 mål
Elisabeth Høyer                       1 mål

Amanda Poulsen                     5 mål
Ida Sylvest                               4 mål
Rikke R. Larsen                       3 mål
Signe Georgi                            3 mål

Udvisninger:
Rødovre HK: 1
Ajax København: 1

Rødovres damer fik ikke den bedste start på kampen mod Ajax København, hvor forsvaret stod på hælene, og gæsterne let kunne bringe sig foran 1-3, efter kun tre minutters spil. Herefter blev der lukket effektivt af, og der gik femten minutter, inden den næste Ajax scoring. Stinne Strøjr præsterede en flot redningsprocent i målet og Hannah Jørgensen spillede med stor autoritet i forsvaret. Fra stillingen 1-3 kom RH foran 9-3 og her imponerede Anna Jagd med tre kontrascoringer. Hjemmeholdet havde tingene under kontrol, men løb ind i en periode på otte minutter, med sløsede afslutninger, hvor det kun blev til en enkelt scoring af Sarah Kejser til 10-5, hvor der resterede ti minutter af første halvleg.
RH fandt rytmen igen, fik lukket helt af i forsvaret, og kunne med to scoringer af Anna Jagd og Emilie Taulov samt en enkelt scoring af Katrine Clasen, gå til pause med en sikker 15-5 føring.
En første halvleg, hvor RH spillede med stort overskud, og var bedst på alle parameter.

Det var en rodet start på anden halvleg, og RH fandt ikke samme rytme i spillet, som blev vist i første halvleg. Forsvaret rammer ikke samme niveau og angrebsmæssigt blev der spillet for meget sidelæns.
De to hold fulgtes ad scoringsmæssigt, og hjemmeholdet holdt sin ti målsførring fra første halvleg, til midt i halvlegen, hvor stillingen var 19-9. Med fire scoringer af Line Kejser øgede RH til 23-11, og Katrine Clasen med to scoringer til 24-12 og 25-13. Så holdt hjemmeholdet en scoringspause på seks minutter, hvor gæsterne fik reduceret til 25-16 hvor der resterede tre minutter. Sarah Kejser til 26-16, Maria Breddam til 27-17 inden Julie Brandt lukkede kampen, med sin scoring til slutresultatet 28-18.
En velfortjent sejr, som blev skabt på en overbevisende første halvleg. I anden halvleg blev der trukket lidt i bremsen da sejren var i hus, og der var lidt tendens til koncentrationssvigt.

Kommentarer
Top