Annonce

Pukkelpist i centeret
Pressemeddelse-billed-2.jpg

Danmarks største skioutlet gæster Rødovre Centrum i weekenden fra den 18. til den 20.

Danmarks største skioutlet gæster Rødovre Centrum i weekenden fra den 18. til den 20. Foto: Privat
Vintersport De har næsten alt, hvad et idrætsmenneske kunne tænke sig i Intersport i Rødovre Centrum, men hvis man er skiløber af den entusiastiske slags, kan det godt være, at skiene ikke er lange nok. Heldigvis er der et vildt skioutlet på vej i weekenden fra den 18. til den 20.

Fredag den 18. januar står den på pukkelpist i Rødovre Centrum, når Danmarks største skioutlet kommer til Intersport i centeret.

På 3 år har SkiOutlet bredt sig fra at være en lille begivenhed i en forstad til Aarhus til nu at være et kæmpe event, som kommer ud til 18 byer i hele landet. Og altså også Rødovre.

Alle, der har prøvet at skulle købe skiudstyr i en sportsbutik, ved, at det kan være en halvsvær opgave. Udbuddet er sjældent ret stort, så det kan være næsten umuligt at finde det man søger.

”Skiudstyr er om noget sæsonvarer, og sæsonen er så kort og pladskrævende, at de fleste sportsbutikker simpelthen ikke har plads til at have skiudstyr, når det reelt kun sælges i en til to måneder om året. Derfor er det også begrænset, hvad personalet ved om ski og skiudstyr,” siger Danni Frederiksen, der er indehaver af SkiOutlet konceptet.

 

Mød ski-eksperter

Netop fordi det kan være svært at finde de rigtige varer, startede Danni Frederiksen for tre år siden et skioutlet i hjembyen Odder. Det blev så kæmpe en succes, at han året efter prøvede at udvide konceptet til nogle af de omkringliggende byer.

”Og det viste sig at være en god ide. Alle steder var folk rigtig glade for, at de kunne få et kæmpe udvalg af varer fra alle de populæreste producenter og så endda til meget fordelagtige priser, og samtidig kunne de få vejledning fra ski-eksperter, så de fik købt det, der er bedst for lige netop dem,” lover arrangørerne.

I år er konceptet udbygget så SkiOutlet kommer ud til 18 byer i hele landet. Heriblandt altså Rødovre, hvor Rødovre Centrum, lægger gulv til eventet fredag den 18. januar kl. 14-19 samt lørdag og søndag den 19. og 20. januar kl. 10-17.

”Vi håber, at vi kan komme op i nærheden af 35-40.000 besøgende i løbet af de seks uger, vi drager rundt i landet,” udtaler Danni Frederiksen.

Kommentarer
Top