Annonce

Nyt udsatteråd arbejder med ensomhed og alternative boliger
Udsatterådet-2019.jpg
Her er de så, hele det nye udsatteråd, der fremover skal give borgerne på kanten af samfundet en stærk stemme i Rødovre. Foto: Per Dyrby
GODE NYE KRÆFTER Fem nye medlemmer er præsenteret i Rødovre Udsatteråd, der vil sætte mere fokus på ensomhed og alternative boliger.

Når der snart er valg til folketinget, vil det nye udsatteråd gerne komme med bud på, hvordan flere i Rødovre rammer stemmeboksen.
Inden da er der dog flere områder, som de nye medlemmer vil tage fat på.
Efter to års arbejde, er der nemlig kommet en ny sammensætning i rådet, der består af 10 medlemmer og fem suppleanter, som alle deltager i mindst fire årlige møder.
De fem nye medlemmer blev præsenteret på mødet den 10. januar og det er en glad formand, der ser frem til det kommende arbejde.
”Der var en rigtig god stemning og jeg er sikker på, at de nye medlemmer, sammen med de gamle, kommer til at udgøre et stærkt udsatteråd i de næste to år,” fortæller Lars Ahlstrand.
I den kommende tid skal udsatterådet prioritere de næste to års indsatsområder.
”Her er jeg overbevist om, at temaer som ensomhed, alternative boliger og tilknytning til arbejdsmarkedet vil indgå, da de er vigtige områder, hvis man, som borger med udfordringer, skal kunne føle sig som en del af det samfund, vi lever i,” siger Lars Ahlstrand og tilføjer:
”Og så står vi jo overfor et kommende folketingsvalg, hvor vi meget gerne vil bidrage med forslag til en øget valgdeltagelse for borgere med udfordringer, der desværre har en lavere valgdeltagelse end gennemsnittet.”

Sender roser til kommunen
Han glæder sig til at arbejde med de nye medlemmer af det nye udsatteråd, men har også store roser til kommunen for at søsætte planer om et nyt råd kun til børn og unge.
”Personligt er jeg meget glad for Social- og Sundhedsudvalgsformand Britt Jensens forslag om et nyt børne-ungepanel for udsatte børn og unge. Det vil på fornem vis give alle udfordrede borgere i Rødovre, uanset alder, et talerør, som kan påvirke kommunens indsatser på området og det er rigtig godt,” slutter Lars Ahlstrand, som selv tager en ny 2-årig
periode som formand.

Kommentarer
Top