Annonce

Nu kan du købe Laudrups rækkehus på Sylvestervej
Laudrup_Rodovre-kopier.jpg
I godt 12 år har der stået Laudrup på dør og skøde til dette 107 kvadratmeter store hus nær Damhussøen og Rødovre centrum. Men måske ikke så meget længere. Foto: DK Boligsalg – Din lokale ejendomsmægler
til salg Det danske fodboldikon Michael Laudrup købte i 2007 et 107 kvadratmeter stort rækkehus på Sylvestervej. I dag bo farmand Finn Laudrup i huset, men måske ikke så meget længere. Huset er netop sat til salg.

Det er genialt dét der, lød den legendariske speak fra VM i Mexico i 1986 fra Svend Gehrs. Nu har du mulighed for at lave en bolighandlen, der måske er ligeså genial, som Michael Laudrups frække træk og scoring på landsholdet under slutrunden i 1986. Hvis du smider 4.495.000 kroner på bordet, kan du overtage et skønt rækkehus tæt på Damhussøen og samtidig prale med at have handlet bolig med Michael Laudrup, der må betegnes som den største danske fodboldspiller nogensinde.
Fodboldelegantieren købte boligen på Sylvestervej tilbage i 2007 for tre millioner kroner og der venter derfor Michael Laudrup en potentiel milliongevinst, hvis rækkehuset bliver solgt til prisen. Michael Laudrup bor ikke selv i huset, men det gør i stedet det ældste medlem af fodboldfamilien Finn Laudrup, der spillede 20 kampe i de rød-hvide farver tilbage i 70’erne.
Tal fra Boliga.dk viser, at kvadratmeterprisen kommer til at ligge over gennemsnittet i området, hvis prisen bliver solgt til prisen. I 2018 blev husene i Rødovre nemlig i gennemsnit handlet for 31.000 kroner pr. kvadratmeter.
Det er ejendomsmægleren DK Boligsalg, der skal stå for handlen, og i deres salgsopstilling beskriver de huset som: det ideelle alternativ til både lejlighed og villa. Der er nemlig tale om et rækkehus i ét plan og med egen have.

Kommentarer
Top